ΤΟΠΙΚΑ

Τα έκανε «γης μαδιάμ» την ημέρα της κηδείας της πεθεράς του

τα-έκανε-γης-μαδιάμ-την-ημέρα-της-κηδ-900408

Η σύζυγός του θρηνούσε τον χαμό της μητέρας της και εκείνος πίστευε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ξεσπάσει πάνω της, να την απειλήσει και να την βρίσει.

Ένας 58χρονος διανυκτέρευσε προχθές στο κρατητήριο, καθώς απείλησε την σύζυγό του, ενώ από τα χέρια του την γλίτωσαν οι κόρες τους. «Θα σου στρίψω το λαρύγγι», της φώναζε, όταν εισέβαλλε στο σπίτι τους λίγη ώρα μετά την κηδεία, στην οποία δεν εμφανίστηκε, γιατί με την πεθερά του ήταν μαλωμένος όσο εκείνη ζούσε…

Ο 58χρονος οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου κατηγορούμενος για εξύβριση και ενδοοικογενειακή απειλή και η 53χρονη σύζυγός του δήλωσε πως στα 36χρόνια του γάμου τους τα επεισόδια είναι συχνά.

Η 53χρονη κατέθεσε στο δικαστήριο ότι φοβήθηκε ότι ο άνδρας θα πραγματοποιήσει την απειλή του, γιατί το έχει ξανακάνει στο παρελθόν και έκρινε πως έπρεπε να καλέσει την Αστυνομία.
«Είπα και μια κουβέντα παραπάνω, ζητώ συγγνώμη», είπε ο κατηγορούμενος στο δικαστήριο, με τη σύζυγο να αποσύρει τις κατηγορίες, αλλά με την προϋπόθεση ότι εκείνη και οι κόρες της δεν θα τον ξαναδούν στα μάτια τους.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε αθώος για την εξύβριση και ένοχος για την ενδοοικογενειακή απειλή, ενώ καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι μηνών με αναστολή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου