ΤΟΠΙΚΑ

Σε φυλακισμένα παιδιά και ψυχιατρικά ασθενείς έδωσε γλυκίσματα ο Εσταυρωμένος

σε-φυλακισμένα-παιδιά-και-ψυχιατρικά-900395

Συνεχίζει τη δράση της προσφοράς ο «Εσταυρωμένος» σε ομάδες συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Χθες, πραγματοποίησε επισκέψεις σε τρεις κοινωνικές ομάδες που έχουν κοινά χαρακτηριστικά τη μοναξιά και την ανέχεια.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του «Εσταυρωμένου» αναφέρει:

«Πρόκειται για ανθρώπους, αδελφούς μας, εγκαταλελειμμένους ακόμη και από τους οικείους τους. Η μία ομάδα είναι φυλακισμένα παιδιά και οι άλλες δύο ομάδες είναι ψυχιατρικά ασθενείς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ», αποδέχτηκε σήμερα (σ.σ. χθες) μια ενδιαφέρουσα προσφορά του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου.

Πρόκειται για μια ικανή ποσότητα από ζαχαρώδη είδη, όπως σοκολάτες, μπισκότα διαφόρων ειδών, κρουασάν, καφέ, γκοφρέτες και πολλά άλλα γλυκύσματα.

Μια εθελόντρια του Κέντρου Υποδοχής Κρατουμένων επισκέφτηκε την ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, τον Ξενώνα «Φιλύρα» (του ιδίου Νοσοκομείου) και το ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου και παρέδωσε στους αρμοδίους υπηρεσιακούς παράγοντες τα δώρα του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ».

Η ευγνωμοσύνη και η χαρά όλων ήταν έκδηλη. Ο «Ε», έχει στην μέριμνά τους αυτούς και πολλούς άλλους αναγκεμένους αδελφούς που βρίσκονται στο περιθώριο της σύγχρονης κοινωνίας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως όλοι μας είμαστε αδελφοί και θα πρέπει να στηρίζουμε περισσότερο τα παιδιά, τους αδύναμους, τους ασθενείς, τους φυλακισμένους, τους απόρους, τους ηλικιωμένους, τα μοναχικά πρόσωπα και όλους εκείνους που βρίσκονται σε μεγάλη ανάγκη και δοκιμασία.

Δεν είναι τόσο μεγάλο γεγονός το υλικό δώρο, όσο η επίσκεψη έστω και μέσω υλικών πραγμάτων που έχουν ανάγκη!!!!»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου