ΤΟΠΙΚΑ

Επίτιμος διδάκτορας του Π.Θ. ο Alex Spyropoulos

επίτιμος-διδάκτορας-του-π-θ-ο-alex-spyropoulos-899927

Τον καθηγητή Alex Spyropoulos, τον ιδρυτή της κλινικής Clinical Thrombosis Center στην Αλμπουκέρκη του Νέου Μεξικού, ο οποίος αναγνωρίζεται ευρέως για την προώθηση της ανάπτυξης των πρωτοκόλλων για τη θεραπεία της θρόμβωσης σε ασθενείς με Covid-19, αναγορεύει επίτιμο διδάκτορα το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει τελετή αναγόρευσης του καθηγητή Alex Spyropoulos σε επίτιμο διδάκτορα μεθαύριο Πέμπτη 2 Ιουνίου, στις 19.00, στο αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» στη Βιόπολη Λάρισας.

Ο καθηγητής Alex Spyropoulos θα τιμηθεί για την προσφορά του στην επιστήμη της Ιατρικής και ειδικότερα στη διδασκαλία, στην έρευνα και στον πάσχοντα συνάνθρωπο, λαμβάνοντας τον τιμητικό ακαδημαϊκό τίτλο του επίτιμου διδάκτορα.

Το πρόγραμμα της τελετής περιλαμβάνει προσφώνηση από τον πρύτανη, Ζήση Μαμούρη, χαιρετισμό του κοσμήτορα Επιστημών Υγείας, Ιωάννη Στεφανίδη, έπαινο από τον καθηγητή αγγειοχειρουργικής, Μιλτιάδη Ματσάγκα και επίδοση των τίτλων από τον καθηγητή Αθανάσιο Γιαννούκα.

Θα ακολουθήσει ομιλία του τιμώμενου με θέμα «Πώς ο Covid-19 μάς διδάσκει νέα πρότυπα πήξης».
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου