ΤΟΠΙΚΑ

Δωρεά – «ασπίδα για την υγεία» στον Δήμο Βόλου

δωρεά-ασπίδα-για-την-υγεία-στον-δήμ-89427

Από Βολιώτη επαγγελματία προς τις κοινωνικές δομές του Δήμου Βόλου

Σε δωρεά – «ασπίδα για την υγεία» προχώρησε χθες Βολιώτης επαγγελματίας. Προσέφερε συνολικά 6.000 μπουκάλια χυμό αλόη στον Δήμο Βόλου προκειμένου να διανεμηθούν μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών σε πολίτες που έχουν ανάγκη.

Τόσο ο χυμός, όσο και το gel της αλόης βέρα έχει διαπιστωθεί ότι περιέχουν 75 ενεργά συστατικά όπως βιταμίνες, μέταλλα, ένζυμα, ζάχαρη, αμινοξέα, σαλικυλικά οξέα, λιγνίνη και σαπωνίνες. Πρόκειται για χυμό με πολλαπλά ευεργετικά οφέλη για την υγεία, μεταξύ των οποίων η υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος που είναι μείζονος σημασίας ιδίως εν μέσω πανδημίας.

Η ποσότητα των 6.000 μπουκαλιών χυμού αλόη βέρα λήγει στα τέλη Μαΐου και ο επαγγελματίας Χρήστος Λελετζής σκέφτηκε να τα διαθέσει εγκαίρως σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ηρθε σε επαφή με τον αντιδήμαρχο Χρήστο Στεφόπουλο ο οποίος ενημέρωσε τη δομή «Βοήθεια στο Σπίτι» και το «Κοινωνικό Παντοπωλείο».

Χθες έγινε η παραλαβή των χυμών προκειμένου να διανεμηθούν σε δημότες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν το πολύτιμο αυτό συμπλήρωμα διατροφής.

«Ευχαριστούμε θερμά τον Βολιώτη επαγγελματία Χρήστο Λελετζή για την πολύτιμη δωρεά του ιδίως εν μέσω πανδημίας», τόνισε ο αντιδήμαρχος Χρήστος Στεφόπουλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου