ΤΟΠΙΚΑ

Στο αυτόφωρο σήμερα ο 39χρονος που σκόρπισε τρόμο με αλυσοπρίονο

στο-αυτόφωρο-σήμερα-ο-39χρονος-που-σκόρπ-891226

Σε δίκη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, οδηγείται σήμερα μετά τη σύλληψή του, έπειτα από μήνυση σε βάρος του, ο 39χρονος που προκάλεσε σκηνές θρίλερ, σε πάρκο της Νέας Ιωνίας, στην περιοχή της Βαμβακουργίας, όταν κινήθηκε απειλητικά εναντίον δημοτικής υπαλλήλου με αλυσοπρίονο σε λειτουργία!

Η 58χρονη εργαζόμενη στην υπηρεσία Καθαριότητας δεν μπορεί να συνέλθει από όσα έζησε, εν ώρα εργασίας, όταν δέχθηκε απρόκλητα την επίθεση, τη στιγμή που μαζί με συναδέλφους της καθάριζαν το πάρκο.

Τα όσα, λίγες ώρες μετά την επίθεση, εξιστόρησε μιλώντας αποκλειστικά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ έκαναν χθες τον γύρο της χώρας μέσω όλων των πανελλαδικών ΜΜΕ.

Ο 39χρονος κινήθηκε πίσω από την πλάτη της… Κανείς δεν θέλει να σκεφτεί τι θα μπορούσε να είχε συμβεί εάν συνάδελφοί της δεν της φώναζαν να γυρίσει…

«Συνειδητοποίησα τι αντικρίζει ένας άνθρωπος πριν τον σκοτώσουν. Βλέπει απέναντί του τον φονιά του αδίστακτο, με το βλέμμα θολό. Να μην ακούει. Να μην καταλαβαίνει τίποτα, τίποτα. Εγώ έζησα με τη βοήθεια της Παναγίας!», ήταν τα πρώτα λόγια της 58χρονης κηπουρού στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Και συνέχισε να περιγράφει τον αληθινό εφιάλτη που βίωσε:

«Ημουν σκυμμένη, όταν άκουσα τους συναδέλφους μου να φωνάζουν. Πίσω σας, προσέξτε, μου φώναζαν. Παναγία μου, τι λένε; Σκέφτομαι. Και σηκώνομαι. Όπως γυρνάω προς το μέρος του βλέπω τον άνδρα αυτόν, να έρχεται κατά πάνω μου κρατώντας το χορτοκοπτικό».

«Ετσι όπως γύρισα κρατούσα το αλυσοπρίονο στα χέρια μου. Τι κάνεις; Τόλμησα να ρωτήσω. Τότε, εκείνος πέταξε το χορτοκοπτικό και με έπιασε από τα χέρια. Αρχισε να στρέφει το αλυσοπρίονο προς τα πάνω μου. Πώς με φώτισε ο Θεός εκείνη την ώρα, έκλεισα το διακόπτη».

Ο 39χρονος, σύμφωνα με τις περιγραφές της, έβριζε και μιλούσε ακατάληπτα. Η εργαζόμενη υπέθεσε ότι μάλλον ενοχλήθηκε από τις εργασίες κοπής χόρτων. «Δεν θες να κόψουμε τα χόρτα; Δεν θα τα κόψουμε», έλεγε προσπαθώντας να κερδίσει χρόνο για να ξεφύγει και να απομακρυνθεί από κοντά του.

Το ακραίο περιστατικό διαδραματιζόταν μπροστά στα έκπληκτα μάτια συναδέλφων της 58χρονης αλλά και περιοίκων. Μία γυναίκα τράβηξε την 58χρονη και της είπε να μπει στο σπίτι τους, όπου κλειδαμπαρώθηκε. Ο 39χρονος την κυνήγησε και πέταξε προς το μέρος της το αλυσοπρίονο. Στη συνέχεια περιφερόταν γύρω από το σπίτι φωνάζοντας και βρίζοντας, ενώ πετούσε με μανία και έσπαγε τα μηχανήματα.

Ακολούθησε ενημέρωση των προϊσταμένων της, αλλά και της Αστυνομίας, που προχώρησε στην προσαγωγή του και στη συνέχεια στη σύλληψη, μετά τη μήνυση που κατατέθηκε.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου