ΤΟΠΙΚΑ

Στο 5ο Λύκειο Βόλου ο γ.γ. του Υπουργείου Παιδείας

στο-5ο-λύκειο-βόλου-ο-γ-γ-του-υπουργείου-890769

Συνοδευόμενος από την Υφυπουργό Παιδείας κ. Ζέττα Μακρή, ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΑΙΘ κ. Αλέξανδρος Κόπτσης επισκέφθηκε το 5ο ΓΕΛ ΒΟΛΟΥ την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία λειτουργίας για πρώτη χρονιά σε Γενικό Λύκειο Τάξης Υποδοχής Προσφύγων (ΖΕΠ).

Υπήρξε ενημέρωση από την υποδιευθύντρια του σχολείου κυρία Ταμία Ελένη για την θετική πορεία της ένταξης των μαθητών αυτών στην σχολική πραγματικότητα . Οι εκπρόσωποι του Υπουργείου συνομίλησαν με την υπεύθυνη εκπαιδευτικό της τάξης ΖΕΠ και τους μαθητές. Ακολούθησε συζήτηση με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για ευρύτερα εκπαιδευτικά θέματα, καθώς και με μαθητές του σχολείου που εξέθεσαν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους σχετικά με θέματα όπως η τράπεζα θεμάτων, ο όγκος της ύλης των εξετάσεων , και το πώς όλα αυτά διαμορφώνουν την καθημερινότητά τους.

Οι εκπρόσωποι του Υπουργείου πλαισιώνονταν από την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπ/σης Θεσσαλίας κυρίας Βασιλική Ζιάκα, τον προϊστάμενο ΔΔΕ Μαγνησίας κύριο Σαβελίδη Σωκράτη καθώς και την υπεύθυνη εκπαιδευτικών θεμάτων κυρία Φασουράκη Ρηγώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου