ΤΟΠΙΚΑ

Θεαματικό show γεμάτο σαπουνόφουσκες στο Fashion City Outlet!

θεαματικό-show-γεμάτο-σαπουνόφουσκες-στο-890143

Η αγαπημένη ομάδα La Petite Marguerite έρχεται αυτό το Σάββατο 10/12 στο Fashion City Outlet για δύο απίθανες διαδραστικές παραστάσεις γεμάτες με τεράστιες σαπουνόφουσκες, φαντασία και πολύ παιχνίδι!

  • Magic Bubble Show 12:00 – 13:00

Με στοιχεία από το θέατρο, τον χορό και την τέχνη του θεάτρου δρόμου, η καλλιτεχνική ομάδα La Petite

Marguerite δημιουργεί ένα διαδραστικό παιχνίδι ανάμεσα σε κοινό και ερμηνευτές και σκορπά άπειρη μαγεία, χαμόγελα και φυσικά εκατομμύρια σαπουνόφουσκες. Διάρκεια: 60 λεπτά. Ηλικίες: 0-120 χρονών

  • Ο Κήπος των Ευχών 18:00 – 19:30

Δυο πλανόδιοι ειρηνοποιοί καταφθάνουν σε μια χώρα γεμάτη γκρίνια και φασαρία. Ο ήλιος και το φεγγάρι κλαίνε διαρκώς, τα σύννεφα ανασαίνουν λυπημένα και τα δάση χορεύουν μόνα δίχως μουσικές. Στα βουνά η φύση αρρωσταίνει και στις πόλεις τα παιδιά δεν μοιράζονται πια αγκαλιές. Πως είπατε;;;; Τα παιδιά δε μοιράζονται πια αγκαλιές… ;; Μα τι συμβαίνει; Ας έρθει κάποιος να αλλάξει το ρολόι και να γίνει ο χρόνος φίλος μιας κοινωνίας όπου οι φυσαλίδες θα ξαναφτιάξουν τον κόσμο για να ζήσουν και πάλι όλοι μαζί! Μια παρέλαση με εικαστικό άρμα μέσα στους διαδρόμους του Fashion City Outlet πρόκειται να δημιουργήσει μια γιορτινή ατμόσφαιρα σκορπίζοντας εκατομμύρια σαπουνόφουσκες και δημιουργώντας διάδραση με το κοινό. Διάρκεια: 90 λεπτά. Ηλικίες 0-120 χρονών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου