ΤΟΠΙΚΑ

Γ. Κίτσιος: «Ο ιερέας είναι σύμβολο ενότητας για το χωριό μας»

γ-κίτσιος-ο-ιερέας-είναι-σύμβολο-ενότ-888908

Οι αλλεπάλληλες αποκαλύψεις του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ αναφορικά με τα όσα διαδραματίζονται σε βάρος του ιερέα, που ιερουργεί στον Αγιο Γεώργιο Φερών, προκάλεσαν χθες τη δημόσια παρέμβαση του περιφερειακού συμβούλου, προέδρου της ΕΚΠΟΛ Μαγνησίας Γιώργου Κίτσιου.

Ο κ. Κίτσιος έλκει την καταγωγή του από το συγκεκριμένο χωριό και γνωρίζει από πρώτο χέρι «πρόσωπα και καταστάσεις». Αντιλαμβανόμενος ότι πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει και ότι το χωριό κινδυνεύει με διχασμό, αποφάσισε να παρέμβει. Ανεπιφύλαχτα τάσσεται στο πλευρό του ιερέα και καλεί όλους να σταθούν δίπλα του.

Ειδικότερα σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ Μαγνησίας αναφέρει:

«Με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν τελευταία εις βάρος του ιερέα του χωριού μου Αγίου Γεωργίου του Δήμου Φερών, κατακρίνω αυτές τις ενέργειες και καλώ τους συγχωριανούς μου να σταθούν δίπλα στον ιερέα μας και με την παρουσία τους στην εκκλησία και σε όλες τις θρησκευτικές εκδηλώσεις, διότι ο ιερέας είναι σύμβολο ενότητας για το χωριό μας και όχι διχόνοιας».

Να σημειωθεί ότι μετά την απόφαση του ιερέα να μην παραιτηθεί, αύριο Κυριακή θα τελεστεί κανονικά η Θεία Λειτουργία, στην οποία αναμένεται να παρευρεθούν πιστοί εκτός από τον Αγ. Γεώργιο και από άλλες περιοχές του δήμου, προκειμένου να εκφράσουν με αυτόν τον τρόπο τη στήριξή τους στο πρόσωπό του.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου