ΤΟΠΙΚΑ

Χωρίς επίτροπο από το 2013 ο Βόλος

χωρίς-επίτροπο-από-το-2013-ο-βόλος-88779

Τον ορισμό μόνιμου επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ζητάει ο Δήμαρχος Βόλου, Αχ. Μπέος

Με επιστολή του προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που κοινοποιείται προς τον Υπουργό Εσωτερικών και τους βουλευτές Νομού Μαγνησίας, ο Δήμαρχος Βόλου, θέτει ζήτημα ορισμού Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου στο Βόλο, επισημαίνοντας τα προβλήματα δυσλειτουργίας που παρατηρούνται.

Σύμφωνα με τον κ. Αχιλλέα Μπέο, η έλλειψη μόνιμου επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου ήδη από το Νοέμβριο του 2013, συνιστά μείζον θέμα για το Δήμο Βόλου, καθώς παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις και δυσλειτουργίες σε ζωτικά θέματα λειτουργίας της πόλης.

«Από τον περασμένο Νοέμβριο, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε ο προηγούμενος επίτροπος, κ. Αποστολόπουλος, καθήκοντα ασκεί ο κ. Δημ. Λιάγκας, που υπηρετεί στη Λαμία και έρχεται στο Βόλο μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Οπως μάλιστα πληροφορούμαι, ο προσωρινός Επίτροπος, για λόγους ανθρώπινους και απόλυτα κατανοητούς, συχνά αδυνατεί να παρίσταται έστω και αυτές τις λίγες μέρες, με αποτέλεσμα τα προβλήματα να σωρεύονται και νευραλγικοί τομείς του Δήμου να υπολειτουργούν», τονίζει ο κ. Μπέος, ζητώντας άμεση λύση με τον ορισμό μόνιμου επιτρόπου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου