ΤΟΠΙΚΑ

Στα μαύρα ντύθηκε η Αγριά

στα-μαύρα-ντύθηκε-η-αγριά-887142

Μαύρα Χριστούγεννα για οικογένεια στην Αγριά, που θρηνεί για την απώλεια του 40χρονου παιδιού της. Τον περίμεναν για τις γιορτές να έρθει από την Αθήνα στην Αγριά, για να περάσουν όλοι μαζί οικογενειακές γιορτές και αντί αυτού, σήμερα θα τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.

Ο λόγος για τον Γεράσιμο Γεννατά, Μάκη, όπως τον αποκαλούσαν οι δικοί του άνθρωποι και οι φίλοι του, που σε κατάσταση σοκ δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έφυγε από τη ζωή πρόωρα και απροσδόκητα, δίχως να καταφέρει να πραγματώσει τους στόχους και τα όνειρά του.

Ο άτυχος 40χρονος διέμενε στην Αθήνα, όπου εργαζόταν σε εταιρεία εγκατάστασης οπτικών ινών. Ήταν ένα παιδί που δεν φοβόταν τη δουλειά. Ακούραστος, πάντα χαμογελαστός, πρόσχαρος, εργατικός και φιλότιμος.

Πριν από λίγες μέρες συνομιλώντας με τη μητέρα του παραπονέθηκε ότι έχει βήχα και ότι αισθάνεται κόπωση. Η μητέρα του τον συμβούλεψε να πάει στον γιατρό. Διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος και κρατήθηκε για νοσηλεία στο γενικό νοσοκομείο « Η Ελπίς», στην Αθήνα. Οι συγγενείς του ενημερώθηκαν από τους γιατρούς ότι η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Κανείς δεν περίμενε αυτή την τραγική εξέλιξη, μέχρι χθες οπότε από το νοσοκομείο η οικογένεια ενημερώθηκε ότι ο 40χρονος «έσβησε» στο κρεβάτι του, από καρδιοαναπνευστική ανακοπή. Το σοκ ήταν μεγάλο. Από τη μία στιγμή στην άλλη ο 40χρονος είχε φύγει από τη ζωή.

Στο πατρικό του στην Αγριά εκτυλίχτηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Ανθρώπινα ράκη οι γονείς του και η αδελφή του σπάραζαν. Στο πλευρό τους έσπευσαν συγγενείς πρώτου βαθμού, προκειμένου να τους συμπαρασταθούν. Η πρόωρη απώλεια του Γεράσιμου τούς έχει τσακίσει όλους.

Ο άτυχος 40χρονος μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο εργαζόταν στην Κρήτη. Επί 2,5 χρόνια απασχολούνταν στο νησί στον τομέα της εστίασης. Ήταν ικανοποιημένος. Όταν αποφάσισε να αλλάξει προσανατολισμό απασχόλησης, μετακόμισε στην Αθήνα και έπιασε δουλειά στην εταιρεία οπτικών ινών. Μέχρι πριν από λίγες μέρες που ασθένησε και τελικά έχασε τη ζωή του.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στις 11π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Αγριάς.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου