ΤΟΠΙΚΑ

Οι φωτογραφίες στη μπανιέρα «έκαψαν» 19χρονο Βολιώτη

οι-φωτογραφίες-στη-μπανιέρα-έκαψαν-19-887017

Αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ασέλγειας, παραγωγής και διακίνησης πορνογραφικού υλικού σε βαθμό κακουργήματος βρίσκεται ένας 19χρονος Βολιώτης.

Τον νεαρό κατήγγειλαν οι γονείς 14χρονης. Κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του για ασέλγεια και κατοχή φωτογραφιών από προσωπικές τους στιγμές, τις οποίες ο 19χρονος κατηγορείται ότι διακίνησε διαδικτυακά.

Για την υπόθεση διενεργήθηκε προκαταρκτική έρευνα. Η Εισαγγελία άσκησε σε βάρος του 19χρονου δίωξη και χθες απολογήθηκε στον ανακριτή, καθώς οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι σε βαθμό κακουργήματος, καθώς η ανήλικη δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 19χρονος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι με την 14χρονη είχαν δεσμό. Αναφορικά με τις φωτογραφίες, οι οποίες χαρακτηρίστηκαν «πορνογραφικό υλικό», αυτές αφορούν προσωπικές φωτογραφίες που τράβηξαν οι δύο τους μέσα στη μπανιέρα, φορώντας τα εσώρουχά τους.

Ο 19χρονος ισχυρίστηκε ότι τις ίδιες φωτογραφίες έχουν τόσο ο ίδιος, όσο και η ανήλικη στο κινητό της. Είπε επίσης ότι η 14χρονη του είχε πει πως είναι 16 χρόνων και φοιτά στο Λύκειο.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 19χρονος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους, μέχρι να γίνει η δίκη του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου