ΤΟΠΙΚΑ

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του λευκώματος της «Θέτιδος»

πλήθος-κόσμου-στην-παρουσίαση-του-λευ-882965

Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματογράφου «Αχίλλειον» πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του λευκώματος με τίτλο «Οι γυναίκες του σήμερα συναντούν τις αγωνίστριες του χθες» από τον Σοροπτιμιστικό Ομιλο Βόλου «Θέτις».

Η εκδήλωση, που έγινε με τη φιλική συμμετοχή χορευτικών του Ομίλου Ερευνών Πηλίου, της Ένωσης Ποντίων Νομού Μαγνησίας και της Κρητικής Αδελφότητας Βόλου «Το Αρκάδι», παρουσίασε την τρίτη έκδοση του λευκώματος των μελών του ομίλου.

Το λεύκωμα με τις φωτογραφίες των μελών της «Θέτιδας» με παραδοσιακές φορεσιές από διάφορες περιοχές της Μαγνησίας, της Ελλάδας και της Κύπρου, περιλαμβάνει σε κάθε φωτογράφιση ενημερωτικά στοιχεία της περιοχής και της φορεσιάς. Κάθε φορεσιά αποτυπώνει μια ξεχωριστή ιστορία, ιστορία μιας Ελληνίδας αγωνίστριας του παρελθόντος.

Τα μέλη του Σοροπτιμιστικού Ομίλου «Θέτις» τιμούν και δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους στις γνωστές και άγνωστες ηρωίδες Ελληνίδες που αγωνίστηκαν το 1821 για την πολυπόθητη ελευθερία της πατρίδας δίνοντας όχι μόνο τις περιουσίες τους αλλά και το αίμα τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου