ΑΛΜΥΡΟΣ

Απειλούσε τη γυναίκα του με αεροβόλο – Θα σε καθαρίσω, αν με χωρίσεις!

απειλούσε-τη-γυναίκα-του-με-αεροβόλο-882749

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την αναστάτωση και τον πανικό, που προκάλεσε 47χρονος Αλμυριώτης στη σύζυγό του σε έναν από τους ομηρικούς καβγάδες που είχε στο σπίτι, επειδή πίστευε ότι η 38χρονη ήθελε να τον χωρίσει. Ο θρασύτατος απείλησε τη γυναίκα ότι θα την καθαρίσει. Προέταξε σε βάρος της αεροβόλο, απειλώντας: «Με αυτό το όπλο θα σε σκοτώσω!».

Ο δράστης δικάστηκε την περασμένη Δευτέρα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση και εξύβριση κατ’ εξακολούθηση.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης 19 μηνών με τριετή αναστολή. Τον Ιούνιο του 2019 έκανε κόλαση τη ζωή της γυναίκας με αλλεπάλληλα περιστατικά βίας.

Στις 6 Ιουνίου σήκωσε τα χέρια του και τη χτύπησε άσχημα. Εκδορές και εκχυμώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός της, στα χέρια και στα πόδια μαρτυρούσαν στιγμές φρίκης στο σπίτι.

Ο δράστης όμως δεν αρκέστηκε στον ξυλοδαρμό, για να γίνει πειστικός για τις προθέσεις του και να εκβιάσει. Από εκείνη την ημέρα και μέχρι τις 27/7/2019 της προκάλεσε τρόμο και αναστάτωση αλλεπάλληλες φορές με φοβερές απειλές κατά της ζωής της.

«Αν μιλήσεις, θα σε σκοτώσω ή θα σε πνίξω. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγεις ζωντανή από το σπίτι. Αν τολμήσεις να με χωρίσεις, θα σε θάψω ζωντανή και δεν θα σε βρει κανείς», την απείλησε, προτάσσοντας το αεροβόλο.

Στο δικαστήριο η παθούσα περίγραψε με τα πιο μελανά χρώματα την κόλαση της ζωής της. Αναφέρθηκε ξεχωριστά σε κάθε περιστατικό, που αναστάτωσε την καθημερινότητά της και τάραξε της γαλήνη του σπιτιού της.

Κι όμως, ο 47χρονος δεν μετάνιωσε στιγμή για την αδικαιολόγητη και βάναυση συμπεριφορά του. Μάλιστα αρνήθηκε το περιστατικό του ξυλοδαρμού. Στο δικαστήριο, όπου ήταν παρών, επέμεινε ότι δεν ήταν εκείνος ο υπαίτιος για τις εκδορές και τις εκχυμώσεις ,που είχε η 38χρονη.

Αντέτεινε ότι η γυναίκα γλίστρησε στο σπίτι, έπεσε στο πάτωμα και χτύπησε σε διάφορα σημεία του σώματός της, για να δικαιολογήσει τις εκχυμώσεις.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για το σύνολο των κατηγοριών, που αντιμετώπιζε, καθώς οι ισχυρισμοί του δεν έγιναν αποδεκτοί.

Μετά τη δίκη άσκησε έφεση.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου