ΤΟΠΙΚΑ

Θανατηφόρα πτώση για 89χρονο χθες το πρωί στον Βόλο

θανατηφόρα-πτώση-για-89χρονο-χθες-το-πρω-881454

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες ένας 89χρονος στην περιοχή του Αγιου Κωνσταντίνου στον Βόλο, όταν γύρω στις 11:30 το πρωί βρέθηκε στο κενό από μπαλκόνι πρώτου ορόφου της κατοικίας, όπου διέμενε.

Η πτώση στον ακάλυπτο, η οποία σημειώθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ηλικιωμένου άνδρα, ο οποίος διακομίστηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου φέροντας τραύμα στο κεφάλι.

Η οικογένειά του ενημερώθηκε μετά από λίγη ώρα σοκαρισμένη ότι ήταν νεκρός.

Το τραγικό περιστατικό έχει βυθίσει στο πένθος συγγενείς και οικείους που αδυνατούν να πιστέψουν στον απροσδόκητο χαμό του. Δεν έχει διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη και ο ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του.

Οταν σημειώθηκε το θλιβερό συμβάν ήταν στο σπίτι με την κόρη του, η οποία έσπευσε να καλέσει σε βοήθεια το ΕΚΑΒ αναστατωμένη. Γείτονες την άκουγαν να φωνάζει απελπισμένη: «Βοήθεια, βοήθεια».

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν άμεσα τον ηλικιωμένο για να τον διακομίσουν στο Αχιλλοπούλειο, πλην όμως ήταν ήδη αργά.

Παράλληλα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ άρχισαν να ερευνούν τι συνέβη.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου εξετάζει τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες θανάτου του 89χρονου και στο πλαίσιο αυτό έχει παραγγείλει τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Είχε άνοια, ενώ αντιμετώπιζε και κινητικά προβλήματα.

Παρ’ όλα αυτά ήταν περπατούσε, ήταν χαμογελαστός και είχε πάντοτε θετική διάθεση.

Ο 89χρονος έμενε μόνος του με την επίβλεψη της οικογένειάς του. Την τελευταία εβδομάδα φέρεται να αισθανόταν ζάλη.

Δεν αποκλείεται λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε ο άτυχος άνδρας να έχασε τον προσανατολισμό του, να γλίστρησε και να έπεσε στο κενό, όταν σημειώθηκε το μοιραίο.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου συνεχίζει την προανάκριση και στο πλαίσιο αυτό ερευνά όλα τα ενδεχόμενα του θανάσιμου τραυματισμού από δυστύχημα ή αυτοκτονία.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου