ΤΟΠΙΚΑ

Σοκαριστική καταγγελία: Φιλοξενούμενος σε δομή στον Βόλο έπεσε θύμα ασέλγειας

σοκαριστική-καταγγελία-φιλοξενούμε-877035

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» & «Τα Νέα» μίλησε αποκλειστικά στο Mega αποκαλύπτοντας πως από την καταγγελία του 19χρονου, από την οποία άνοιξε ο «ασκός του Αιόλου», προκύπτει πως ακόμα ένας φιλοξενούμενος αυτή τη φορά στη δομή του Βόλου είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Συγκεκριμένα στην καταγγελία του 19χρονου αναφέρεται πως το συμβάν έλαβε χώρα πριν από 4-5 χρόνια και κατονομάζεται συγκεκριμένο άτομο, το οποίο αν και αναζητήθηκε στη δομή του Βόλου δεν βρέθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο αυτό κατοικεί αυτή τη στιγμή στην Αθήνα, στην περιοχή του Παγκρατίου και γίνεται έρευνα προκειμένου να εντοπιστεί.

Οι αρχές λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τις καταγγελίες

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος οι καταγγελίες που γίνονται αξιολογούνται ως ιδιαίτερα σοβαρές από τις αρχές, και εκτιμούν ότι είναι αληθινές.

Ακόμα εκκλησιαστικοί κύκλοι επιβεβαιώνουν ότι κατά καιρούς τα τελευταία χρόνια, ανώτατοι κληρικοί έχουν προσπαθήσει να πείσουν τον πατέρα Αντώνιο, από τη στιγμή που είναι ιερέας να τεθεί η «Κιβωτός» υπό την εποπτεία της Εκκλησίας. Ο πατέρας Αντώνιος ωστόσο αρνήθηκα κατηγορηματικά κάτι τέτοιο υποστηρίζοντας ότι η δομή είναι προσωπικό του δημιούργημα.

Πηγή: in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου