ΤΟΠΙΚΑ

Ομιλία για την κλιματική αλλαγή από τον Δ. Βαφείδη

ομιλία-για-την-κλιματική-αλλαγή-από-το-876058

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου οι καθηγητές της Γεωπονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας του τμήματος Γεωπονίας, Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος, κ. Δημήτρης Βαφείδης και κ. Σεραφείμ Παπαδόπουλος, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο χώρο του 4ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας Βόλου. Τους πανεπιστημιακούς καθηγητές υποδέχτηκαν ο Διευθυντής του σχολείου και ο Σύλλογος διδασκόντων. Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο των καινοτόμων δράσεων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+.

Ο καθηγητής θαλάσσιας βιοποικιλότητας και πρόεδρος του Τμήματος Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος κ. Δημήτρης Βαφείδης κέντρισε το ενδιαφέρον των μαθητών μας μιλώντας για την κλιματική αλλαγή και τις σοβαρές επιπτώσεις στις θάλασσες του πλανήτη μας, απάντησε σε ερωτήσεις και χειροκροτήθηκε θερμά.

Η δράση στέφθηκε με επιτυχία και εκδηλώθηκε ενδιαφέρον αμφίπλευρα για περαιτέρω επικοινωνία και συνεργασία. Η επόμενη δράση που συμφωνήθηκε θα είναι η επίσκεψη των μαθητών μας στο τμήμα Γεωπονίας, Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου