ΤΟΠΙΚΑ

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας επισκέπτεται ο πρέσβης της Κίνας

το-πανεπιστήμιο-θεσσαλίας-επισκέπτε-874786

Tην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το Ινστιτούτο Κομφούκιος του Πανεπιστημίου θα επισκεφθεί αύριο Παρασκευή 8 Ιουλίου, στις 12 το μεσημέρι, ο πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα, Xiao Junzheng, συνοδευόμενος από τον μορφωτικό ακόλουθο Lei Tian.

Οι δυο άνδρες θα συναντηθούν με τον πρύτανη, καθηγητή Ζήση Μαμούρη και την αντιπρύτανη Ερευνας και Διά Βίου Εκπαίδευσης, αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιωάννα Λαλιώτου.

Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο «Η καλύτερη εποχή να ταξιδέψεις στην Κίνα» που φιλοξενείται στο κτίριο Τσικρίκη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Γαμβέτα 6 – Ιάσονος) στον Βόλο, έως και αύριο Παρασκευή και λειτουργεί 16:00 – 20:00.

Η έκθεση διοργανώνεται με την υποστήριξη του China Cultural Center του Υπουργείου Κινεζικού Πολιτισμού και Τουρισμού της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και περιλαμβάνει φωτογραφίες των διασημότερων μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς της Κίνας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στον ίδιο χώρο δύο διαλέξεις από τους δασκάλους του Ινστιτούτου Κομφούκιος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Δημήτρη Καρκάνη και Γιώργο Ραχούτη αύριο Παρασκευή στις 12.30 και στις 13.30 αντίστοιχα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου