ΤΟΠΙΚΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση καταργεί τις διοικητικές υπηρεσίες του ΟΣΕ στον Βόλο

συριζα-η-κυβέρνηση-καταργεί-τις-διοικ-873175

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση της ΝΔ εξαπέλυσε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας και το Δίκτυο Σιδηροδρομικών, καταγγέλλοντας την κατάργηση των διοικητικών υπηρεσιών του ΟΣΕ στον Βόλο. «Όλα πλέον θα γίνονται μέσω της Λάρισας.Μετά από 138 χρόνια ο σιδηροδρομικός σταθμός του Βόλου καταργείται διοικητικά» επισήμαναν οι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Κατερίνα Παπανάτσιου.

«Υποβαθμίζεται πλήρως ο τοπικός αλλά και ο Θεσσαλικός σιδηρόδρομος» ανέφερε με τη σειρά της η πρώην υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Στην κινητοποίηση η οποία συνέπεσε με την άφιξη του τρένου από Λάρισα, συμμετείχε επίσης ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών Αλέξανδρος Τζαμπαζλής ο οποίος άσκησε δριμεία κριτική στην ηγεσία του ΟΣΕ και στάθηκε ιδιαίτερα στα θέματα ασφάλειας που ελλοχεύουν εξαιτίας της αποψίλωσης των διοικητικών δραστηριοτήτων στον ιστορικό σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλου.

«Μετά από 138 χρόνια κλείνουν όλες οι διοικητικές υπηρεσίες σ’ έναν σταθμό που δεν τον έκλεισαν ούτε οι Γερμανοί το 1940. Η κατάργηση των διοικητικών υπηρεσιών έχει να κάνει με την ασφάλεια των μετακινήσεων», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην κινητοποίηση επίσης παραβρέθηκε ο Συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Ματθαίος Δραμητινός , αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης «Μαζί για τον Βόλο», ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Ζιώγας και ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΟΣΕ Παντελής Μπαργιανός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου