ΤΟΠΙΚΑ

Τετραήμερο στον Ιερό Ναό  Παμμεγίστων  Ταξιαρχών 

τετραήμερο-στον-ιερό-ναό-παμμεγίστ-872815

Τετραήμερο αγιορείτικης παρουσίας ξεκίνησε από χθες στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Τσαγκαράδας Πηλίου, με την ευκαιρία της γιορτής της Συνάξεως των Αρχιστρατήγων Μιχαήλ και Γαβριήλ.

Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις υπό την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού περιλαμβάνουν:

Σήμερα Κυριακή 6 Νοεμβρίου, στις 8 π.μ. Ορθος και Θεία Λειτουργία, στις 5 μ.μ. Εσπερινός, Χαιρετισμοί στην Παναγία, στις 6 μ.μ. ομιλία με θέμα «Εμπειρίες από το Αγιον Ορος».

Αύριο Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, στις 8 π.μ. Ορθρος και Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων (1710 μ.Χ.) και τρισάγιο για τους κεκοιμημένους και στις 6 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος. Στη συνέχεια θα γίνει περιφορά της Ιεράς Εικόνας των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στον Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Μεθαύριο Τρίτη 8 Νοεμβρίου, θα τελεστεί στις 8 π.μ. Ορθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, μετά Θείου Κηρύγματος στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών (1746 μ.Χ.). Επίσης, θα ψάλλει το σύνολο του Βυζαντινού Χορού του Μουσικού Σχολείου Βόλου.

Των εκδηλώσεων θα προεξάρχει, θα μιλήσει και θα ιερουργήσει ο ιερομόναχος π. Σεραφείμ Ξενοφωντινός, από την Ιερά Μονή Ξενοφώντος Αγίου Ορους. Θα μοιραστεί ως ευλογία του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου η Καινή Διαθήκη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου