ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ακούραστες οι Βολιώτισσες

ακούραστες-οι-βολιώτισσες-870976

Μετά τις επιτυχίες τους στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης με την Εθνική ομάδα γυναικών, ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση περιμένει τις Βολιώτισσες «γοργόνες» Ελένη Φραγκάκη και Ζωή Καράγγελου.

Οι αθλήτριες του ΝΟΒΑ, έχοντας ξεκινήσει από τη Βουδαπέστη και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου, συνέχισαν στο Αλικάντε της Ισπανίας με το Ευρωπαϊκό νεανίδων και αύριο πετάνε για τον Καναδά και το Κεμπέκ, όπου τις περιμένει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων.

Καράγγελου και Φραγκάκη δεν θα είναι μόνες τους, μιας και στο πρωτάθλημα του Καναδά θα βρίσκεται και η Ελένη Φράγκου, επίσης του ΝΟΒΑ. Στο πλευρό των τριών κοριτσιών θα βρίσκεται και πάλι η Βολιώτισσα προπονήτριά τους και πρώην αθλήτρια του ΝΟΒΑ Βιβή Λιθαδιώτη.

Η Εθνική ομάδα αναχωρεί αύριο Κυριακή στις 13:50 με 10 αθλήτριες στην αποστολή της για το Κεμπέκ μέσω Μόντρεαλ, με στόχο να επιστρέψει με νέες επιτυχίες το διάστημα 23-28 Αυγούστου.

Στην αποστολή μετέχουν και θα λάβουν μέρος στα παρακάτω αγωνίσματα οι:

Κρυσταλένια Γιαλαμά (Ελεύθερο και Τεχνικό Νουέτο, Κόμπο, Ελεύθερο Ομαδικό, Highlight), Ζωή Καράγγελου (Τεχνικό Σόλο, Ελεύθερο Ομαδικό, Κόμπο, Highlight), Μαρία Καραπαναγιώτου (Ελεύθερο Ομαδικό, Κόμπο, Highlight), Δήμητρα Καρατζόγλου (Ελεύθερο Ομαδικό, Κόμπο, Highlight), Ιφιγένεια Κρομμυδάκη (αναπληρωματική Ελεύθερο & Τεχνικό Ντουέτο, Ελεύθερο Ομαδικό, Κόμπο, Highlight), Γαρυφαλιάνα Νίκου (Ελεύθερο Ομαδικό, Κόμπο, Highlight), Ελένη Παπαδοπούλου (Κόμπο, αναπληρωματική Ελεύθερο Ομαδικό, Highlight), Λυδία – Φωτεινή Παπαναστασίου (Ελεύθερο Ομαδικό, Κόμπο, Highlight), Ελένη Φραγκάκη (Ελεύθερο Σόλο, Ελεύθερο & Τεχνικό Ντουέτο, Ελεύθερο Ομαδικό, Κόμπο, Highlight) και Ελένη Φράγκου (αναπληρωματική Ελεύθερο Ομαδικό, Κόμπο, Highlight). Η Εθνική μας ομάδα θα μετάσχει επίσης και στο Gala Show (αγώνας επίδειξης).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου