ΤΟΠΙΚΑ

Αποσύρεται από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Πετρουλάκης

αποσύρεται-από-το-ψηφοδέλτιο-του-πασο-870141

Την απόφαση του να αποσυρθεί από τον αγώνα για διεκδίκηση μίας θέσης στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας γνωστοποίησε στα αρμόδια στελέχη ο Γιώργος Πετρουλάκης.

Ο ίδιος μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει ότι με «βαριά καρδιά» προβαίνει σε αυτήν την απόφαση.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Την προηγούμενη εβδομάδα συμπληρώθηκαν εννέα (9) μήνες από τότε που δήλωσα επίσημα το ενδιαφέρον μου στο ΠΑΣΟΚ για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο Μαγνησίας στις επόμενες εθνικές εκλογές. Για λόγους που εξηγώ αναλυτικά σε επιστολή που απέστειλα πριν λίγες μέρες προς την Επιτροπή Ψηφοδελτίων του Κινήματος, πάντα θεσμικά, απέσυρα το ενδιαφέρον μου για υποψηφιότητα. Με βαριά καρδιά.

Θέλω να ευχαριστήσω την νυν και την πρώην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Μαγνησίας καθώς και τα υπόλοιπα στελέχη που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για υποψηφιότητα για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε κάθε συγγενή, φίλο, στέλεχος που στήριξαν την προσπάθειά μας. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Παραμένω φυσικά στρατιώτης της Παράταξης και θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στην Μαγνησία και παντού. Σε όλη μου την ζωή έχω προσπαθήσει να στηρίξω την Παράταξη με κάθε μου λέξη, πράξη, κίνηση. Αυτό θα κάνω και τώρα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου