ΤΟΠΙΚΑ

Εκκληση Ιγνάτιου για τη συμμετοχή των πολιτών στο Ερανο της Αγάπης

εκκληση-ιγνάτιου-για-τη-συμμετοχή-των-868440

Συνεχίζεται η εκστρατεία εθελοντριών για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της τοπικής εκκλησίας

Ο έρανος της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος που κάθε χρόνο ξεκινά την περίοδο των εορτών ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί, με τον προκαθήμενο της τοπικής εκκλησίας να καλεί τους πολίτες να συνεχίσουν να συνδράμουν, ώστε να συνεχιστεί το φιλανθρωπικό έργο σίτισης και στήριξης αναξιοπαθούντων και απόρων της πόλης.

Στο περιθώριο της χθεσινής συνέντευξης τύπου ο κ. Ιγνάτιος εξέφρασε την ικανοποίησή του, διότι σταδιακά η εκκλησιαστική ζωή επανήλθε σε πλήρη κανονικότητα μετά από τη δύσκολη περίοδο των περιορισμών της πανδημίας, παρατηρώντας πως τα φετινά Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά γιορτάστηκαν με τη δέουσα λαμπρότητα και με μαζική συμμετοχή πιστών στις εκκλησίες.

Είπε ακόμη ότι η Εκκλησία μερίμνησε ώστε να «στρωθεί» το τραπέζι για δεκάδες οικογένειες και απόρους και υπογράμμισε την ανάγκη οι πολίτες να συνεχίσουν να είναι αρωγοί στο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος.

Επισήμανε επίσης ότι όλες οι δομές της τοπικής εκκλησίας λειτουργούν υποδειγματικά και η συμμετοχή εθελοντών όλα αυτά τα χρόνια έχει συμβάλει στην ουσιαστική στήριξη εκατοντάδων οικογενειών.

Τέλος, ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές και κυρίως τις εθελόντριες που συμμετέχουν αυτή την περίοδο στον έρανο της αγάπης, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι, παρά την επιφυλακτικότητα που πολλοί πολίτες δείχνουν, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου