ΤΟΠΙΚΑ

Οι κεντρικές εκδηλώσεις του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στη Θεσσαλία

οι-κεντρικές-εκδηλώσεις-του-48ου-φεστιβ-867704

Με σύνθημα «Η νέα γενιά με το ΚΚΕ για “το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό” (Ν. Μπελογιάννης) – Σοσιαλισμός, η απάντηση τον 21ο αιώνα», σύνθημα εμπνευσμένο από τα λόγια του Νίκου Μπελογιάννη, που φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια από την εκτέλεσή του, ξεκινά το «ταξίδι» του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Στη Θεσσαλία, μαζί με τις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις που θα γίνουν σε δεκάδες χωριά, κωμοπόλεις, γειτονιές, τον Αύγουστο, οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν τον Σεπτέμβριο, με τις κεντρικές εκδηλώσεις στις πρωτεύουσες των νομών

Στον Βόλο, η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου, στο πάρκο Δημαρχείου Βόλου (έναντι Εφορίας). Συγκεκριμένα, η πολιτική ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου, από τη Μαρία Γαβαλά, μέλος της γραμματείας της ΚΕ και γραμματέας της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Από το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ξεχωρίζει την 1η μέρα, 16 Σεπτέμβρη, η συναυλία – αφιέρωμα στον Δ. Μητροπάνο, με τους Διονύση Τσακνή, Βιολέτα Ίκαρη, και Κώστα Τριανταφυλλίδη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου