ΤΟΠΙΚΑ

Σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού ο Δήμος Βόλου

σε-διεθνείς-εκθέσεις-τουρισμού-ο-δήμο-865649

Ο Δήμος Βόλου ξεκινώντας την υλοποίηση του προγράμματος τουριστικής προβολής για το έτος 2023 και στοχεύοντας στην αποτελεσματική προώθηση του προορισμού Βόλος-Πήλιο στο εξωτερικό, θα συμμετέχει:

  • ως συνεκθέτης στο περίπτερο του Ε.Ο.Τ. στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση 29th International Mediterranean Tourism Market IMTM 2023”, που θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ στις 14 και 15 Φεβρουαρίου 2023, στον εκθεσιακό χώρο Expo Tel Aviv (101, Rokach Boulevard, Tel Aviv-Yafo , 61210, Tel Aviv District, Israel) https://www.imtm-telaviv.com ,
  • ως συνεκθέτης στο περίπτερο του Ε.Ο.Τ. στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ROMANIAN INTERNATIONAL TOURISM FAIR ROMEXPO TTR 2023”, που θα πραγματοποιηθεί στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας στις 23-26 Φεβρουαρίου 2023 στον εκθεσιακό χώρο CENTRUL EXPOZITIONAL ROMEXPO (Marasti Blvd, nr. 65-67 C.P. 32-3, cod 011465, Bucuresti, Romania) https://www.targuldeturism.ro και
  • με αυτόνομο περίπτερο στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση F.RE.E. 2023” στο Μόναχο της Γερμανίας στο διάστημα 22-26 Φεβρουαρίου 2023, https://free-muenchen.de. H “F.RE.E. 2023” είναι έκθεση εναλλακτικών μορφών τουρισμού, ταξιδιών και ελεύθερου χρόνου, που απευθύνεται στο κοινό της Βαυαρίας κι έχει σημαντικό ενδιαφέρον, καθώς υπάρχει αεροπορική σύνδεση του Μονάχου με το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου.

Ο Δήμος Βόλου, δια της Αντιδημαρχίας Τουρισμού, προσκαλεί επαγγελματίες όλων των κλάδων του τουρισμού της περιοχής μας να συμμετέχουν στις Εκθέσεις φιλοξενούμενοι στο περίπτερο του προορισμού, όπου θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν δωρεάν τις επιχειρήσεις τους και τον προορισμό Βόλος-Πήλιο, διανέμοντας το έντυπο ενημερωτικό υλικό του προορισμού και επιδιώκοντας επαγγελματικές συνεργασίες. Επισκέπτες των Διεθνών Τουριστικών Εκθέσεων είναι επιχειρηματίες του τουρισμού, υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων, αγοραστές (hosted buyers) από διάφορες χώρες του κόσμου, αλλά και το κοινό των χωρών, που αναζητούν πληροφορίες για την επόμενη ταξιδιωτική τους απόδραση.

Πληροφορίες για τη συμμετοχή του Δήμου Βόλου στις Εκθέσεις δίνονται στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης Δήμου Βόλου (Λαμπράκη & Σέκερη 1, έναντι ΚΤΕΛ, τηλ. 2421030930, email: [email protected]).

Επίσης, όσοι επαγγελματίες επιθυμούν να στείλουν προωθητικό υλικό των επιχειρήσεών τους (έως 50 έντυπα για κάθε έκθεση) μπορούν, μέχρι την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 και έως 14:00 μ.μ., να το φέρουν στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου Βόλου, Λαμπράκη & Σέκερη 1, έναντι ΚΤΕΛ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου