ΤΟΠΙΚΑ

Γ. Ντόκος: Αναγκαιότητα η μεταφορά της ορθοπαιδικής στον 7ο όροφο

γ-ντόκος-αναγκαιότητα-η-μεταφορά-της-ο-865532

Στο κοκτέιλ ιώσεων, γρίπης και κορονοϊού αποδίδει τη μεταφορά της ορθοπαιδικής κλινικής στον 7ο όροφο του νοσοκομείου Βόλου, με σκοπό να μεταφερθεί στη θέση της η Α’ παθολογική, ο διοικητής του Αχιλλοπουλείου. Ο ίδιος κάνει λόγο για μία προσωρινή μεταφορά που έρχεται ως επακόλουθο της αναγκαιότητας που έχει επιβάλει η κρίση κρουσμάτων.

Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο κ. Ντόκος αναφέρει:

«Με αφορμή δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο έντυπο και ηλεκτρονικό, αναφορικά με την αναγκαιότητα ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ μεταφοράς της ορθοπεδικής κλινικής στον 7ο όροφο και χωρίς μείωση κλινών, κάνουμε γνωστό στους συμπολίτες μας ότι υιοθετήθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου η απόφαση των θεσμικών οργάνων (απόφαση του Επιστημονικού Συμβουλίου και εισήγηση της Διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας) με σκοπό την αντιμετώπιση του εκρηκτικού κοκτέιλ ιώσεων, λοιμώξεων και κορονοϊού, προκειμένου να δημιουργηθεί δίχτυ ασφαλείας για τους πολίτες που χρήζουν νοσοκομειακής περίθαλψης από την ορθοπεδική κλινική. Οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα συνιστούσε θεσμική εκτροπή.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι με την ανακοπή του φορτίου ιώσεων, σύντομα θα επανέλθει τόσο η Ορθοπεδική Κλινική όσο και οι υπόλοιπες κλινικές στην προτέρα κατάσταση».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου