ΤΟΠΙΚΑ

Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στην Ιωλκού

σφοδρή-σύγκρουση-οχημάτων-στην-ιωλκο-865132

Από καθαρή τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα χθες, νωρίς το απόγευμα στον Βόλο, όταν ΙΧΕ αυτοκίνητο, «καβάλησε» μετά από σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο πεζοδρόμιο και κατέληξε στον τοίχο του κτιρίου του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Στελέχη του Γυμναστικού Συλλόγου βγήκαν από το κτίριο να δουν τι έχει συμβεί, ενώ στο σημείο συγκεντρώθηκαν περαστικοί και άτομα από διπλανά σπίτια και επιχειρήσεις. Αντίκρισαν ένα μαύρο ΙΧΕ αυτοκίνητο, να έχει «καβαλήσει» το πεζοδρόμιο και να έχει σταματήσει πάνω στον τοίχο του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου.

Το όχημα ήταν χτυπημένο από τη δεξιά πλευρά και φαίνεται ότι αυτό το χτύπημα το εξέτρεψε της πορείας του. Άλλο ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο, χρώματος κόκκινο, ήταν σταματημένο μπροστά στο πεζοδρόμιο, σχεδόν κάθετα στο οδόστρωμα με όλο το μπροστινό τμήμα του βουλιαγμένο από τη σύγκρουση.

Δεν έγινε γνωστό πώς ακριβώς σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα, το οποίο είχε μόνο υλικές ζημιές. Πιθανολογείται ωστόσο ότι ένα εκ των δύο οχημάτων που κινούνταν στην Ιωλκού επιχείρησε να αλλάξει λωρίδα, από δεξιά προς αριστερά και συγκρούστηκε με διερχόμενο προς την ίδια κατεύθυνση από το αριστερό μέρος της οδού όχημα.

Κανείς από τους οδηγούς δεν τραυματίστηκε, ενώ το ευτύχημα ήταν ότι στο πεζοδρόμιο δεν βρισκόταν πεζός την ώρα που το μαύρο αυτοκίνητο ακολουθούσε ανεξέλεγκτη πορεία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου