ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη Παπανάτσιου στο ΤΟΜΥ Αγριάς

επίσκεψη-παπανάτσιου-στο-τομυ-αγριάς-865073

Την Τοπική Μονάδα Υγείας Αγριάς επισκέφθηκε η Βουλευτής Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κατερίνα Παπανάτσιου και μέλη της ΟΜ Αγριάς, όπου είχε συνάντηση και συζήτηση με το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του ιατρείου.

Η κα Παπανάτσιου επεσήμανε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ έχει αποδιοργανώσει τις δημόσιες Υπηρεσίες και έχει επιδεινώσει την παροχή υπηρεσιών ενώ οι μεγαλύτερες δυσκολίες εμφανίζονται στο Νοσοκομείο λόγω και της έξαρσης των εποχικών λοιμώξεων. «Οφείλουμε ως κράτος να επενδύσουμε στο ΕΣΥ και να βελτιώσουμε τις συνθήκες παροχής υπηρεσιών προς τους πολίτες. Χρειάζεται αναβάθμιση και στις συνθήκες εργασίας με προσλήψεις ιατρών, νοσηλευτών και λοιπού προσωπικού, ένταξη των υγειονομικών εργαζόμενων στο καθεστώς των βαρέων και ανθυγιεινών και αυξήσεις στους μισθούς.

Οι ΤΟ.Μ.Υ. αποτελούν ένα πολύ πετυχημένο εγχείρημα, το οποίο πολεμήθηκε από την ΝΔ όταν ήταν στην αντιπολίτευση και επιπλέον, κατά τα 4 χρόνια διακυβέρνησής της, δεν έχει προσθέσει απολύτως τίποτα για την ανάπτυξή τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσω του Αλέξη Τσίπρα έχει δεσμευτεί για τριπλασιασμό των ΤΟΜΥ και γενικότερα την ενίσχυση της πρωτοβάθμιας δημόσιας υγείας.»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου