ΤΟΠΙΚΑ

Ετοιμάζονται πακέτα αγάπης για τις γιορτές των Χριστουγέννων

ετοιμάζονται-πακέτα-αγάπης-για-τις-γι-865060

Εκκληση για συγκέντρωση τροφίμων απευθύνει η Εθελοντική Ομάδα Αμεσης Επέμβασης Πολιτικής Προστασίας Αγριάς, προκειμένου να διανεμηθούν σε πολίτες, που έχουν ανάγκη, ενόψει των Χριστουγέννων.

Από τη συγκεκριμένη ομάδα διανέμονται δέματα αγάπης σε 80 οικογένειες κάθε μήνα. «Ενεκα και της δυσχέρειας που ακολουθεί την επικείμενη πανδημία, χρειαζόμαστε όσο ποτέ το χέρι βοηθείας σας στο έργο αυτό», αναφέρει η ομάδα ζητώντας τη στήριξη των πολιτών.

Τα δέματα αγάπης, που ετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα, περιλαμβάνουν ένα κοτόπουλο, ένα κιλό κιμά, ένα κιλό τυρί κίτρινο, δύο πακέτα ρύζι, ένα πακέτο φακές, ένα πακέτο φασόλια, ένα πακέτο αλεύρι, τέσσερα πακέτα μακαρόνια, ένα πακέτο ζάχαρη, ένα πακέτο καφέ, έξι γάλατα εβαπορέ, δύο λίτρα λάδι, ένα κουτί μελομακάρονα, μία βασιλόπιτα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ετοιμάσουν και να προσφέρουν ένα ολόκληρο δέμα ή μεμονωμένα κάποιο από τα παραπάνω είδη, αφού έρθουν σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο φιλανθρωπίας πατέρα Βαρνάβα.

Η συγκέντρωση θα γίνεται στο γραφείο της ομάδας για την Αγριά και για τον Βόλο στον Ιερό Ναό Αγίων Ιωάννου Δαμασκηνού, Βαρβάρας και Σοφίας, Δ.Ε. Νέας Ιωνίας (Χρυσ. Σμύρνης και Παρασκευοπούλου).

Επίσης θα υπάρχει καλάθι αγάπης σε συνεργαζόμενα καταστήματα, ενώ κατόπιν επικοινωνίας καθημερινά 09.00 το πρωί έως 20.00 το βράδυ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δίνουν τρόφιμα (μακράς διαρκείας, όσπρια, γάλα, ρύζι, ζυμαρικά) στα γραφεία έως και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου.

«Ας φροντίσουμε όπως ο καθένας μας μπορεί τους έχοντες ανάγκη αδελφούς μας αυτές τις άγιες ημέρες, δίνοντας από το περίσσευμα της καρδίας μας την αγάπη, που ομορφαίνει το παν και για την οποία έγινε άνθρωπος και πρώτος δίδαξε δίνοντας τη ζωή Του για το πλάσμα Του ο Κύριος και Θεός μας Ιησούς Χριστός», αναφέρεται στο κάλεσμα του πατέρα Βαρνάβα. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977706219.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου