ΤΟΠΙΚΑ

Στην κορυφαία έκθεση για παρθένο ελαιόλαδο το Επιμελητήριο Μαγνησίας

στην-κορυφαία-έκθεση-για-παρθένο-ελαι-864888

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του που στόχο έχουν την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την προβολή – προώθηση των προϊόντων τους, αποφάσισε τη συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση «OLIOCAPITALE 2023» που διοργανώνεται στην Τεργέστη της Ιταλίας από 10 έως και 12 Μαρτίου 2023.

Η συγκεκριμένη έκθεση είναι η μεγαλύτερη και πιο σημαντική του είδους της, αφιερωμένη εξ’ ολοκλήρου στο κορυφαίας ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Εκτός της παρουσίασης λαδιού, ελιάς και γενικά προϊόντων ελιάς, περιλαμβάνει διαγωνισμό λαδιού και συναντήσεις b2b μεταξύ των ενδιαφερομένων. Επιπλέον, στους συμμετέχοντες δίνεται η ευκαιρία απευθείας πώλησης καθώς επίσης και γευσιγνωσίας και παρακολούθησης τεχνικών σεμιναρίων και διαλέξεων.

Το Επιμελητήριό θα καλύψει το κόστος ενοικίασης ενιαίου εκθεσιακού περιπτέρου, εντός του οποίου θα παραχωρηθεί χώρος στην κάθε συμμετέχουσα επιχείρηση προκειμένου να εκθέσει τα προϊόντα της.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή, που θα βρουν στην ιστοσελίδα www.cci-magnesia.gr και να την αποστείλουν στο email του Επιμελητηρίου [email protected] μέχρι την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023.

Απαραίτητη προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο, έχοντας εξοφλήσει τη συνδρομή τους. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Λεπτομέρειες σχετικά με την «OLIOCAPITALE» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.oliocapitale.it .

Για πληροφορίες ή διευκρινήσεις σχετικά με την έκθεση, υπεύθυνη κα Ελένη Πασχάλη, τηλ. 2421094700 επιλογή 5.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου