ΤΟΠΙΚΑ

«Ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να παρασυρθεί στις επιλογές του»

ο-ελληνικός-λαός-δεν-πρέπει-να-παρασυ-864260

«Ενόψει των προσεχών εθνικών εκλογών, ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να παρασυρθεί στις επιλογές του, ούτε από τα υποτιθέμενα επιτεύγματα του κυβερνητικού κόμματος, ούτε από τα συνθήματα των αντιπολιτευομένων κομμάτων, που επικεντρώνονται στα θέματα της καθημερινότητας και των σκανδάλων, αλλά σιωπούν σκοπίμως στα μεγάλα εθνικά θέματα, στην παράνομη μετανάστευση και το δημογραφικό και στην απροκάλυπτη προβολή».

Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων μιλώντας με πολίτες του Βόλου, στο πλαίσιο επαφών, ο πρόεδρος του κόμματος «Πατριωτική Ενωση» Πρόδρομος Εμφιετζόγλου που περιοδεύει στη Θεσσαλία.

Νωρίτερα, μιλώντας στην τηλεόραση του ASTRA και στην εκπομπή «Συμβαίνει τώρα», ο κ. Εμφιετζόλου παρουσίασε συνοπτικά τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών και ζήτησε τη στήριξη της «Πατριωτικής Ενωσης». Σύμφωνα με τον ίδιο μέσα στον επόμενο μήνα το κόμμα του θα λειτουργήσει γραφεία στον Βόλο, παρουσιάζοντας παράλληλα τον βασικό πυρήνα των συνεργατών που θα στελεχώσουν το κόμμα τοπικά. Αναφορικά με το ψηφοδέλτιο δεν αναμένονται ακόμη ανακοινώσεις.

Ακόμη, είπε ότι η «Πατριωτική Ενωση» θέλει να βοηθήσει την πατρίδα και τον ελληνικό λαό, προέταξε ως κυρίαρχα ζητήματα το δημογραφικό, τα εθνικά θέματα και την οικονομία, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία ότι το κόμμα του μπορεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις για να μπει στη Βουλή.

Τέλος, ανέφερε ότι το κόμμα του έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου και πως «πρέπει να λύσουμε το αρδευτικό και υδρευτικό πρόβλημα της χώρας άμεσα, γιατί βλέπουμε τι συμβαίνει στην Ευρώπη με το ζήτημα της ερημοποίησης και της ξηρασίας και να αποφύγουμε την έλλειψη προϊόντων και την αύξηση τιμών».

O πρόεδρος της «Πατριωτικής Ενωσης» είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιο, τον οποίο ενημέρωσε για τις αρχές του κόμματος.

Του προσέφερε ως δώρο ένα αντίγραφο του πίνακα του Γύζη «Το κρυφό σχολειό», που ανήκει στην προσωπική του συλλογή και μία σειρά βιβλίων που περιέχουν κείμενα και ομιλίες του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου