ΤΟΠΙΚΑ

Καρέ καρέ η απόπειρα κλοπής σε καφετέρια του Βόλου

καρέ-καρέ-η-απόπειρα-κλοπής-σε-καφετέρ-863545

Μάταιες απέβησαν οι προσπάθειες ενός άνδρα χθες το βράδυ που προσπάθησε να διαρρήξει κατάστημα εστίασης στο ευρύτερο κέντρο του Βόλου.

Ο άνδρας, γύρω στις 23:15, φορώντας μαύρα ρούχα και έχοντας ένα τσιγάρο στο στόμα του πλησίασε γωνιακό καφέ στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Μακρυνίτσης και ενώ έλεγξε γύρω γύρω προσπάθησε να διαρρήξει το παράθυρο.

Τις κινήσεις του κατέγραψαν καρέ- καρέ οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, χωρίς ο ίδιος να τις έχει αντιληφθεί. Επί δύο περίπου λεπτά, ο άνδρας προσπαθεί είτε με τα χέρια του είτε με τη χρήση μαχαιριού να παραβιάσει την ασφάλεια του παραθύρου και να μπει στο κατάστημα εστίασης. Χαρακτηριστικό είναι ότι όταν περνούσαν οχήματα από τους δρόμους, ο ίδιος σταματούσε και στεκόταν στο περβάζι του παραθύρου σαν να περίμενε κάτι. Μετά από περίπου ενάμιση λεπτό, άνδρας αρχίζει να χτυπάει το παράθυρο, ενώ ταυτόχρονα με τη χρήση μαχαιριού συνεχίζει την προσπάθεια. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, αντιλαμβανόμενος ότι οι προσπάθειές του είναι άκαρπες, βολεύει το μαχαίρι και αποχωρεί από το σημείο.

Να σημειωθεί, ότι εκείνη την ώρα το γυμναστήριο που είναι ακριβώς απέναντι από το κατάστημα ήταν ανοιχτό, ωστόσο, κανείς δεν αντιλήφθηκε τις προσπάθειές του νεαρού να διαρρήξει την καφετέρια.

Στιγμιότυπα του ίδιου, αλλά και το βίντεο της απόπειράς του να εισέλθει στο κατάστημα δημοσιοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ στην συγκεκριμένη ανάρτηση αναφέρεται ότι έχει ήδη ενημερωθεί η αστυνομία και η ασφάλεια.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου