ΤΟΠΙΚΑ

Στο Ιδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου η Κ. Παπανάτσιου

στο-ιδρυμα-αγωγής-ανηλίκων-βόλου-η-κ-πα-862736

Το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου επισκέφθηκε η Βουλευτής Μαγνησίας Κατερίνα Παπανάτσιου όπου και είχε συνάντηση με τη Διευθύντρια κα Φάσσα και τους εργαζομένους για να συζητήσουν τα προβλήματα και τις ανάγκες που υπάρχουν. Το ίδρυμα είναι μοναδικό στην χώρα και απώτερος στόχος του είναι η κοινωνική ένταξη των παιδιών μέσω της παροχής σωστής παιδείας.

Βασική προϋπόθεση για την ορθή λειτουργία του ιδρύματος είναι να εκσυγχρονιστεί το οργανόγραμμα και ο εσωτερικός κανονισμός, ώστε να μπορεί ο οργανισμός να ενισχυθεί με το απαραίτητο επιστημονικό προσωπικό. Επιπλέον συζητήθηκαν κρίσιμα λειτουργικά θέματα που επηρεάζουν τη καθημερινότητα των παιδιών και των εργαζομένων.

Η κα Παπανάτσιου από τη πλευρά της ανέφερε πως το ίδρυμα πρέπει να στηριχθεί από τη Πολιτεία. «Οφείλουμε προς τους τρόφιμους να εκσυγχρονίσουμε το πλαίσιο λειτουργίας και το ίδρυμα να αποκτήσει συγκεκριμένη ταυτότητα. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να γίνουν προσλήψεις νέων απαραίτητων ειδικοτήτων που θα βοηθήσουν στην καλύτερη διαβίωση αλλά και στον καλύτερο επιμερισμό των εργασιών για το προσωπικό.»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου