ΤΟΠΙΚΑ

Ποιοι ναοί της Μητρόπολης Δημητριάδος πανηγυρίζουν αύριο και μεθαύριο

ποιοι-ναοί-της-μητρόπολης-δημητριάδο-862435

Τη μνήμη του Οσίου Αντωνίου του Μεγάλου, καθηγητού της ερήμου, εορτάζει η εκκλησία αύριο Τρίτη 17 Ιανουαρίου, ενώ την επόμενη μέρα γιορτάζει ο Οσιος Αθανάσιος.

Σήμερα, παραμονή του Αγίου Αντωνίου στον ομώνυμο ναό, στην οδό Μαβίλη με Πολέμη στον Βόλο, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμανδρίτη Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμανδρίτη Επιφανίου Οικονόμου.

Την παραμονή της εορτής του Αγίου Αθανασίου στον ομώνυμο ιερό ναό του Βελεστίνου θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμανδρίτη Μαξίμου Παπαϊωάννου, Πρωτοσύγκελου.

Στον ναό Αγίου Αθανασίου Ανω Λεχωνίων την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του πρωτοπρεσβύτερου Αποστόλου Κόκορη. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Κοντακτσή.

Στον Αγ. Αθανάσιο Αλλης Μεριάς θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμανδρίτη Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμανδρίτη Αμφιλοχίου Μήλτου.

Στο Περίβλεπτο θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του πρωτοπρεσβύτερου Νικολάου Νασιώκα, , ενώ στο Ανήλιο θα παραστεί ο αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός Ζερβός, Αρχιερατικός Επίτροπος Κισσού.

Επίσης γιορτάζουν οι ιεροί ναοί στο Καλαμάκι Πηλίου, στη Δράκεια, στον Πλάτανο Αλμυρού και στον οικισμό «Αστέρια» Αγριάς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου