ΒΟΛΕΪ

Αγώνες και όχι μόνο για την Αργώ

αγώνες-και-όχι-μόνο-για-την-αργώ-862198

Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση ήταν αυτό που πέρασε για την Αργώ Βόλου, η οποία μέτρησε μία νίκη σε επίπεδο ανδρών και μία ήττα σε επίπεδο γυναικών, ενώ μέσα σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

Κέρδισαν άνετα οι άνδρες

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ των ανδρών και για την 6η αγωνιστική η ομάδα της Αργούς επικράτησε άνετα με 3-0 σετ του Εθνικού Λάρισας.

Η αντρική ομάδα ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του νέου έτους, αφού στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Αγριάς, επικράτησε εύκολα της Λαρισινής ομάδας. Η Βολιώτικη ομάδα είχε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και καλή απόδοση σε γενικές γραμμές, λαμβανομένου υπόψη ότι είχε σχεδόν ένα μήνα να αγωνιστεί, λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων και του αναβληθέντος αγώνα της προηγούμενης Κυριακής. Ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Γεωργουλάς είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει και τους 14 παίκτες που είχε στη διάθεσή του, οι οποίοι και ανταποκρίθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Σετ: 25-18, 25-19, 25-20

Διαιτητές: Παρασκευάς, Μανουσογιωργάκη, Χατζηγιάννη.

ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ:(Γεωργουλάς) Παξιμαδάκης, Ντεβρίσης, Ανδραβίζος, Λεμονής, Τζιώρτζιης, Τζούνας, Τσεσμελής, Γουργιώτης, Φουρκιώτης, Αλεξίδης, Ανδριώτης, Τέγος, Σδρούλιας, Λεμονής.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Πιάνας, Μαυρουδής, Μυλωνάς, Σαμιώτης, Προγώνης, Γρηγορούλης, Παπανικολάου, Σαβάντης, Χουλιάρος, Καραμπάτης.

Αποτελέσματα (6η)

Αργώ Βόλου-ΓΣ Εθνικός 3-0

ΑΕ Λάρισας-ΓΣ Βόλου 3-0

ΑΣ Δωρίδας-Άμιλλα 1-3

Ακαδημία Τυρνάβου-ΦΘΙΑ Λαμίας 3-0

Βαθμολογία

  1. ΑΕ Λάρισας 15
  2. Άμιλλα 14
  3. Αργώ Βόλου 13
  4. ΑΣ Δωρίδας 12
  5. ΓΣ Βόλου 8
  6. Εθνικός Λάρισας 6
  7. ΦΘΙΑ Λαμίας 1
  8. Ακαδημία Τυρνάβου 3

Οι γυναίκες ηττήθηκαν από τον ΠΑΣ Γιάννενα

Σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο κλειστό της Αγριάς, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, ο ΑΣ Αργώ Βόλου ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννενα με 3-2 σετ.

Η βολιώτικη ομάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη, αφού προηγήθηκε με 2-0 σετ, αλλά δεν μπόρεσε να αντέξει το βάρος του αγώνα στη συνέχεια, αφού το βασικό ατού της ομάδας, η Πολίνα Προκούντινα αγωνίστηκε με ενέσεις λόγω τραυματισμού, ενώ δεν συμμετείχε στις προπονήσεις ολόκληρη την εβδομάδα.

Το ευχάριστο για την Αργώ ήταν πως έδειξε απόλυτα ανταγωνιστική απέναντι στην ομάδα της Ηπείρου, καθώς επίσης και ο βαθμολογικός πόντος που πήρε, ο οποίος μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σετ: 25-22, 25-22, 19-25, 15-25, 6-25

ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Σταθόπουλος, Φουρκιώτης) Προκούντινα, Γερολυμάτου, Ξάνθη, Τζιοβάρα, Μαστρογιάννη, Πόλη, Σουντουλουμάκη, Καλοφορίδη, Αργυροπούλου, Καλοφορίδη, Χουτζοπούλου, Β. Κασιούρα, Χ. Κασιούρα, Αγγέλη, Φράγκου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: (Μηράγια) Μάντη, Αδάμου, Δασκάλου, Πάντου, Βασιλείου, Δραγατσούλη, Σαρλή, Τάσση, Βασιλείου, Περάκη, Γούλα, Τερζίου, Πετρουγάκη, Χατζή.

Αποτελέσματα (10η)

Αργώ-ΠΑΣ Γιάννενα 2-3

Ικαρος Εδεσσας-ΕΑ Λάρισας 0-3

Φοίνικας-Νέα Γενεά 0-3

Φιλαθλητικός-ΦΓΣ Πρέβεζας 0-3

ΕΟ Σταυρούπολης-Νίκη (25/1)

ΑΣ Γιάννενα-Περσέας (1/2)

Βαθμολογία

  1. ΦΓΣ Πρέβεζας 30
  2. Νέα Γενεά 24
  3. Περσέας 21
  4. ΑΣ Γιάννενα 18
  5. ΕΑ Λάρισας 18
  6. ΠΑΣ Γιάννινα 15
  7. Φοίνικας 13
  8. Αργώ Βόλου 13
  9. Νίκη Αλεξανδρούπολης 9
  10. ΕΟ Σταυρούπολης 7
  11. Φιλαθλητικός 3
  12. Ικαρος Έδεσσας 0

Εκοψαν τη βασιλόπιτα

Μέσα σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 14 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Αγριάς, η φετινή εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του ΑΣ Αργώ Βόλου και σε ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται: «Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία όλων των αθλητών-αθλητριών του συλλόγου, των προπονητών και των μελών του ΔΣ, ενώ την τίμησαν με την παρουσία τους, οι Χρήστος Τριαντόπουλος, Ζέττα Μακρή, Χρήστος Μπουκώρος, Αθανάσιος Λιούπης, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Κατερίνα Παπανάτσιου, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Γεώργιος Κίτσιος, Γεωργία Τοκαλή-Μποντού, Απόστολος Ζαρκάδας-Βεργής. Την παρουσίαση έκανε ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος, ενώ στα πλαίσια της εκδήλωσης τιμήθηκε η ομάδα νεανίδων του ΑΣ Αργώ για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, ο αθλητής του συλλόγου Χάρης Παξιμαδάκης για τη συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα, καθώς επίσης και όλοι οι συντελεστές της επιτυχημένης πορείας του συλλόγου. Ο ΑΣ Αργώ ευχαριστεί θερμά τον κ. Σωτήρη Πολύζο για την παρουσίαση, τον κ. Μάνθο Μπαντέλη για την ηχητική υποστήριξη και τον κ. Στέφανο Καϊσερλή ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου «ΜΕΛΙΝΙ» για την ευγενική χορηγία της Βασιλόπιτας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι χορηγοί, Αθανάσιος Σπύρου «ΠΕΤΡΟΓΩΝΙΑ» και Αλέξανδρος Καμπύλης-Λέων ΑΤΕ, Σωτήρης Καλούτσας Φροντιστήριο «ΠΕΙΘΩ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου