ΤΟΠΙΚΑ

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Συνεχίζεται το κορυφαίο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επισκεπτών χειρουργών VSP

ιασω-θεσσαλίας-συνεχίζεται-το-κορυφα-862065

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας το διεθνές  εκπαιδευτικό πρόγραμμα VSP  (Visiting Surgeons Programme) της Smith & Nephew, σχεδιασμένο για να παρέχει σε Ορθοπαιδικούς χειρουργούς από όλο τον κόσμο την ευκαιρία να μάθουν από τους ειδικούς σε διαφορετικό νοσοκομειακό περιβάλλον.

Αυτή τη φορά, η  Α΄ Ορθοπαιδική Κλινική Ρομποτικής Χειρουργικής Μυοσκελετικού Συστήματος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και ειδικότερα οι  Διευθυντές  Ορθοπαιδικοί Χειρουργοί κ.κ. Κωνσταντίνος Μακρίδης, MD, MSc, PCaosD, ESpD, PhD (certified robotic system user) και Μιλτιάδης Γεωργούσης, MD, MSc, PhD (certified robotic system user), φιλοξένησε πέντε ακόμη επισκέπτες ιατρούς από την πόλη των Σκοπίων. Η εκπαίδευση περιλάμβανε την παρουσίαση της ρομποτικής τεχνικής στην επεμβατική ορθοπαιδική χειρουργική με το σύστημα Cori μέσω πρακτικής σε πραγματικά χειρουργεία.

«Η Α΄ Ορθοπαιδική Κλινική Ρομποτικής Χειρουργικής Μυοσκελετικού Συστήματος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι η μοναδική Κλινική στην Κεντρική Ελλάδα που πραγματοποιεί ορθοπαιδικές επεμβάσεις ρομποτικής χειρουργικής. Είναι μεγάλη τιμή ακόμη και  διακεκριμένοι καθηγητές από χώρες του εξωτερικού, να επιλέγουν εμάς για την εκπαίδευση την δική τους και των νεότερων συναδέλφων τους πάνω στην τέχνη της ρομποτικής χειρουργικής» δήλωσε με το πέρας των εκπαιδεύσεων ο Διευθυντής  της Α΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Μακρίδης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου