ΤΟΠΙΚΑ

Καλώς ορίσατε στην Brainstorm Consulting!

καλώς-ορίσατε-στην-brainstorm-consulting-861874

Η συμβουλευτική, που έρχεται να αναλύσει τις ανάγκες σου και να προτείνει εξατομικευμένες λύσεις ειδικά για τον κάθε έναν

«Καν’ το απλό και απλά… Κάν’ το». Αυτό είναι το μότο της Πελαγίας – Πέννυς Τσάπα, η οποία με την εταιρεία της Brainstorm, στον Βόλο, έχει να προσφέρει στους πελάτες της ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών.

Αναδιάρθρωση εξόδων, επιδοτήσεις, εξασφάλιση υγείας και εργασίας, αποταμίευση, παιδική μέριμνα, εξασφάλιση περιουσίας, απόκτηση αυτοκινήτου, είναι ορισμένες από τις υπηρεσίες, τις οποίες η εταιρεία παρέχει, με σκοπό την ολοκληρωμένη υποστήριξη φυσικών προσώπων και σύγχρονων επιχειρήσεων.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του η «Brainstorm Consulting» ειδικεύεται στην ανάλυση αναγκών. Κυρίαρχοι στόχοι η εξυπηρέτηση με υψηλούς ποιοτικούς όρους και προδιαγραφές και η δημιουργία μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης με τον πελάτη.

Εχοντας διαγράψει μια αξιόλογη πορεία 16 χρόνων, με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της, η Πέννυ Τσάπα δραστηριοποιείται σήμερα στην παροχή συμβουλευτικών, τηλεπικοινωνιακών και ασφαλιστικών υπηρεσιών.

Η Πελαγία – Πέννυ Τσάπα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως αναλύτρια οικονομικών αναγκών σε μεγάλη γερμανική εταιρεία. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στη Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης μελέτησε την Ανάλυση Αναγκών, τομέα στον οποίο και εξειδικεύτηκε.

Από τα πρώτα της κιόλας χρόνια αναδείχθηκε Διευθύντρια Πωλήσεων, Υπεύθυνη Εκπαιδεύσεων και Προσλήψεων, ενώ βραβεύτηκε σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τα έτη 2006 & 2007, ανάμεσα σε 13 άλλες χώρες, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση για τις πωλήσεις και τη δεύτερη για τις επικοινωνιακές και διεκπεραιωτικές της δεξιότητες. Μέχρι το 2019 δραστηριοποιήθηκε στην Επεξεργασία Αναλύσεων, στις Πωλήσεις, στην Εκπαίδευση Νέων Συνεργατών και Πωλητών, αλλά και στο τμήμα Human Resources. Παράλληλα με την επαγγελματική της κατάρτιση ως συμβούλου, διορίστηκε Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων στο ΙΕΚ Παστέρ Θεσσαλονίκης, έχοντας ήδη πιστοποιηθεί στον αντίστοιχο κλάδο από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εχοντας διαγράψει μια αξιόλογη πορεία 16 χρόνων, με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της, η Πέννυ Τσάπα δραστηριοποιείται σήμερα στην παροχή συμβουλευτικών, τηλεπικοινωνιακών και ασφαλιστικών υπηρεσιών

Ούσα σύζυγος και μητέρα, με σκοπό να συνδυάσει την επαγγελματική της πορεία με το υπέρτατο αγαθό της οικογένειας, πήρε την απόφαση να μετοικήσει στον Βόλο και να δημιουργήσει την «Brainstorm Consulting».

Τα χρόνια που εργάστηκε, γνώρισε αρκετούς ανθρώπους, που όλοι μαζί, αλλά και ο καθένας ξεχωριστά, της επιβεβαίωναν το ίδιο: Οι νικητές δεν κάνουν τα εξαιρετικά δύσκολα πράγματα καλά, αλλά κάνουν μερικά απλά πράγματα εξαιρετικά καλά!

Καλώς ορίσατε, λοιπόν, στην Brainstorm Consulting!

Info

Brain Storm Συμβουλευτική

Γκλαβάνη 39, Αγιος Νικόλαος, Βόλος

Email: [email protected]

Τηλ. 2421 182008

Κιν. 697 442 2988

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου