ΤΟΠΙΚΑ

Pepco…νέο κατάστημα στο Fashion City Outlet

pepcoνέο-κατάστημα-στο-fashion-city-outlet-858263

Νέα πολυεθνική αλυσίδα λιανικής έρχεται να εδραιωθεί στη Λάρισα μέσα από το πολυκατάστημα Fashion City Outlet. Με σλόγκαν «Νιώστε την ποιότητα, αγαπήστε την τιμή», η Pepco έχει ό, τι χρειάζεται ο καθένας.

H πολυεθνική αλυσίδα λιανικής, Pepco, έρχεται στη Λάρισα και προστίθεται στα brands που ήδη δραστηριοποιούνται στο Fashion City Outlet.

Με σλόγκαν «Νιώστε την ποιότητα, αγαπήστε την τιμή», η Pepco παρέχει στις οικογένειες ό,τι χρειάζονται σε οικιακό εξοπλισμό και σε είδη διακόσμησης, σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ενδύματα, αξεσουάρ μόδας, υποδήματα, καλλυντικά και παιχνίδια σε απίστευτα χαμηλές τιμές!

Η Ελλάδα γίνεται η 17η ευρωπαϊκή αγορά στην οποία δραστηριοποιείται η Pepco. Πρόκειται για την ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα λιανικής αγοράς στην Ευρώπη στην οποία λειτουργούν σχεδόν 3000 καταστήματα .

Το κατάστημα θα είναι ένα από τα 3 πρώτα καταστήματα που θα ανοίξουν στην Ελλάδα και προγραμματίζεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Οκτώβριο.

Η επιλογή να συμπεριλάβει ένα από τα πρώτα της καταστήματα στο Fashion City Outlet οφείλεται στην αυξημένη απόδοση πωλήσεων του εμπορικού κέντρου, τη διείσδυσή του στη Θεσσαλική αγορά, τις λειτουργικές εγκαταστάσεις του (χωρητικότητα στάθμευσης 1600 αυτοκινήτων) και τη στρατηγική του θέση στο Θεσσαλικό διαμέρισμα.

Από το φθινόπωρο, ο αγαπημένος καταναλωτικός και ψυχαγωγικός προορισμός των Θεσσαλών, το Fashion City Outlet γίνεται πιο πλούσιο σε επιλογές και ιδιαίτερα ελκυστικό για το κοινό της Θεσσαλίας που το εμπιστεύεται από την πρώτη μέρα λειτουργίας του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου