ΤΟΠΙΚΑ

Δήμος Βόλου: Χρειάζεται λεπτομερής ανάπτυξη και σχεδιασμός για κάθε είδους διοργάνωση στον Βόλο

δήμος-βόλου-χρειάζεται-λεπτομερής-αν-856185

Πλησιάζοντας προς τη διενέργεια των εθνικών εκλογών διαπιστώνουμε ότι αυξάνονται τα «κρούσματα» εν ενεργεία ή επίδοξων βουλευτών που προωθώντας την υποψηφιότητά τους προβαίνουν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ και εμπλέκουν τον Δήμο Βόλου αναγγέλλοντας (ή και τάζοντας) διάφορα πράγματα για τα οποία η Δημοτική Αρχή έχει πλήρη άγνοια.

Επειδή μέσα στον προεκλογικό πυρετό δεν αποκλείεται να δούμε και εξαγγελίες του τύπου «θα φέρουμε το φεγγάρι πιο κοντά στον Βόλο» ξεκαθαρίζουμε με τρόπο σαφή και κατηγορηματικό ότι όποιος σχεδιάζει ή προγραμματίζει αθλητικές εκδηλώσεις, συνέδρια και άλλου είδους εκδηλώσεις που προϋποθέτουν τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων και λοιπών υποδομών του Δήμου, χωρίς προηγούμενη έγκρισή μας, θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα.

Η όποια εξαγγελία ή προαναγγελία για να είναι αξιόπιστη θα πρέπει να συνοδεύεται από πλήρη και λεπτομερή ανάπτυξη του σχεδιασμού και της διοργάνωσης. Είναι προφανές ότι ουδείς υποψήφιος έχει το μηχανισμό, την εμπειρία και την τεχνογνωσία να διοργανώσει μαζικές εκδηλώσεις, τέτοιου τύπου και αν επιθυμεί τη συνεισφορά του Δήμου θα πρέπει πρώτα να αποσπά τη σύμφωνη γνώμη του. Επιθυμία μας είναι να μην επιτρέψουμε να χρησιμοποιηθεί ο Δήμος Βόλου για προσωπικές επιδιώξεις και κομματικά παιχνίδια και θα την τηρήσουμε απαρέγκλιτα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου