ΤΟΠΙΚΑ

Κ. Παπανάτσιου: «Αναγκαία η κάλυψη των οργανικών κενών στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Βόλου»

κ-παπανάτσιου-αναγκαία-η-κάλυψη-των-ο-855508

Το αίτημα του Συλλόγου Γονέων & Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία και της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων Με Αναπηρία Θεσσαλίας για την κάλυψη οργανικού κενού στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Βόλου φέρνει στη Βουλή η Βουλευτής Μαγνησίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΠΣ κα Κατερίνα Παπανάτσιου.

Η Βουλευτής επισημαίνει ότι η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Βόλου αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο υποστελέχωσης, λόγω των δύο οργανικών κενών θέσεων που αναμένεται να δημιουργηθούν το επόμενο διάστημα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας που κατέχει σημαντικό ρόλο στην λειτουργία άλλων μονάδων του Γ.Ν. Βόλου, όπως των χειρουργείων και της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας, σε μια περίοδο μάλιστα που παρουσιάζονται πολλά προβλήματα στην συλλογή αίματος και στον προγραμματισμό των μεταγγίσεων.

Για το λόγο αυτό, η πρώην Υπουργός τονίζει πως η ικανοποίηση του αιτήματος είναι αναγκαία καθώς θα ανακουφίσει και θα στηρίξει την Υπηρεσία Αιμοδοσίας και κατά συνέπεια το δημόσιο νοσοκομείο του Βόλου που ήδη αντιμετωπίζει πολυάριθμα προβλήματα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου