ΤΟΠΙΚΑ

Συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας στη συγκέντρωση του Νοσοκομείου

συμμετοχή-του-συριζα-μαγνησίας-στη-συ-855161

Η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών και Κέντρων Υγείας Μαγνησίας, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βόλου, το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας, διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου και ώρα 13.00 έξω από το Νοσοκομείο Βόλου με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου και τη μη ψήφισή του.

Η Επιτροπή Υγείας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας καλεί στην παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στο διαλυτικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη. Η ΝΔ με πρόσχημα τη φυγή των υγειονομικών (γιατρών και νοσηλευτών) προς τον ιδιωτικό τομέα ή το εξωτερικό, υλοποιεί το σχέδιό της για πλήρη ιδιωτικοποίηση της υγείας. Φαίνεται ότι δεν διδάχθηκε τίποτα από την πανδημία και την απόλυτη εξάρτηση της δημόσιας υγείας από το ΕΣΥ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει καταθέσει την πρότασή του για αναβάθμιση του ΕΣΥ, για νέες προσλήψεις, για αποκατάσταση των αδικιών και έχει δεσμευτεί για γενναίες αυξήσεις στους υγειονομικούς για να ανακοπεί η διαρροή προς το εξωτερικό. Η δημόσια υγεία είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας.

Με αφορμή την πανελλήνια κινητοποίηση εναντίον του νομοσχεδίου, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας καλεί σε μαζική συμμετοχή των μελών και των φίλων του την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στις 13:00 στο προαύλιο του Νοσοκομείου Βόλου με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου