ΤΟΠΙΚΑ

Τελευταίο αντίο στον Νίκο Μάλλια

τελευταίο-αντίο-στον-νίκο-μάλλια-854839

Συγκίνηση προκαλεί στη Νέα Ιωνία, τον Βόλο και τη Μαγνησία ο θάνατος του Νίκου Μάλλια, ενός από τους παλαιότερους επαγγελματίες στον χώρο των ζωοτροφών. Ο εκλιπών «έφυγε» σε ηλικία 95 χρόνων, έχοντας προηγουμένως διαγράψει μία λαμπρή πορεία στη χοιροτροφία, την οποία συνεχίζουν πλέον με επιτυχία τα δύο του παιδιά, Γιάννης και Γιώργος.

Ο Νίκος Μάλλιας ήταν παιδί προσφύγων από τη Σμύρνη. Κυνηγημένοι από τους Τούρκους οι γονείς του έφτασαν στη Νέα Ιωνία και εκεί στον Συνοικισμό γεννήθηκαν ο ίδιος και ο αδερφός του.

Ηταν πνεύμα δημιουργικό. Του άρεσε ανέκαθεν το εμπόριο. Αρχικά μαζί με τον αδερφό του παρέλαβαν από τον πατέρα τους, το γνωστό παντοπωλείο με αποικιακά είδη στην περιοχή της Ευαγγελίστριας, στη Νέα Ιωνία. Στη συνέχεια αποχώρησε, διότι αποφάσισε να δοκιμάσει επαγγελματικά τις δυνάμεις του στον χώρο της χοιροτροφίας. Αρχικά το χοιροστάσιο που δημιούργησε λειτουργούσε στο Διμήνι. Παράλληλα με τη μονάδα η επιχείρηση δραστηριοποιήθηκε στην παραγωγή ζωοτροφών.

Οι δουλειές πήγαιναν πολύ καλά. Πολύ γρήγορα ο Νίκος Μάλλιας κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών. Όλοι μιλούσαν για έναν πολύ διορατικό, εργατικό και ικανό επαγγελματία στον κλάδο του.

Η μονάδα μεταφέρθηκε στην περιοχή των Μικροθηβών όπου λειτουργεί μέχρι και σήμερα, με την ευθύνη πλέον των παιδιών του, στα οποία έχει περάσει η οικογενειακή επιχείρηση.

Μέχρι το τέλος της ζωής του ο εκλιπών ήταν πάντα δίπλα στους γιους του και τους συμβούλευε.

Το άγγελμα του θανάτου του προκάλεσε θλίψη. Συγγενείς και φίλοι θα τον αποχαιρετήσουν σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας, στη Νέα Ιωνία, όπου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου