ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Πήραν 14 μετάλλια οι κολυμβητές του Ολυμπιακού Βόλου  

πήραν-14-μετάλλια-οι-κολυμβητές-του-ολυμ-854642

Στους πρώτους αγώνες της χρονιάς η προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ολυμπιακού Βόλου συμμετείχε το περασμένο Σαββατοκύριακο 26-27/11 στα «Δρόσεια» στο κολυμβητήριο της Λάρισας.

Όπως τονίζεται σε σχετικό δελτίο Τύπου: «Με 18 κολυμβητές-τριες η ομάδα μας έδειξε την μεγάλη αγωνιστική της πρόοδο κατακτώντας 14 μετάλλια, 4 πρώτες θέσεις, 4 δεύτερες θέσεις και 6 τρίτες.

Τα μεγαλύτερα παιδιά επιβεβαίωσαν τους χρόνους τους και τα μικρά μας παιδιά δεν θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερη εμφάνιση.

Τα χαμόγελα των παιδιών μάς δίνουν τη δύναμη και το κίνητρο να γινόμαστε καλύτεροι κάθε χρονιά. Στη συνέχεια της χρονιάς ανυπομονούμε για περισσότερες χαρούμενες αγωνιστικές αποδράσεις. Σερβία ερχόμαστε με ακόμα περισσότερους μικρούς κολυμβητές και μεγαλύτερες επιτυχίες.

Στην αποστολή ήταν οι:

Φλαρά Ελπίδα: 2 χρυσά, 1 χάλκινο

Σαχίνη Ελπίδα: 1 χρυσό, 1 ασημένιο

Τζούμα Σεμέλη: 1 χρυσό, 1 χάλκινο

Μιχαλάκης Ι. 3 ασημένια

Μέκκας Ι.: 1 χάλκινο

Αλινδρομίτη: 1 χάλκινο

Παχής Αθανάσιος: 1 χάλκινο

Αναγνώστου Αναστασία: 1 χάλκινο

Αλεξιάδη Ασημίνα, Οικονόμου Αργώ, Πρώια Ευαγγελία, Σολιδάκη Παν., Γιαννακόπουλος Απ., Πλαγεράς Πέτρος, Καραγεωργίου Δημ., Καραγεωργίου Μαρία, Μάνης Αντ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς που ήταν κοντά μας και χειροκρότησαν με όλη τους την ψυχή τις προσπάθειες όλων των παιδιών στηρίζοντας την ομάδα και τη δουλειά των προπονητών. Καλή συνέχεια».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου