ΤΟΠΙΚΑ

Μεγάλη κλήρωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου ενόψει Χριστουγέννων

μεγάλη-κλήρωση-από-τον-εμπορικό-σύλλο-854398

Στις προσπάθειες στήριξης της τοπικής αγοράς ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου και Νέας Ιωνίας αποφάσισε να δώσει κίνητρο στους καταναλωτές να αγοράζουν από τα τοπικά καταστήματα.

Ετσι, διοργανώνουν μία μεγάλη κλήρωση με έξι τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα ηλεκτρικό πατίνι, καθώς και ένα κράνος.

Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται:

«Οι φίλοι καταναλωτές την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων αγοράζουν τα δώρα τους από τα τοπικά καταστήματα και μπαίνουν στην κλήρωση για έξι ηλεκτρικά πατίνια και έξι κράνη.

Η συμμετοχή των καταναλωτών στην κλήρωση, για να κερδίσουν, θα γίνεται με την απόδειξη της αγοράς τους ποσού άνω των 10€ (δέκα ευρώ) – όσες περισσότερες αγορές τόσες περισσότερες συμμετοχές- από τα συμβαλλόμενα εμπορικά καταστήματα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου.

– Από τις 05/12/2022 -31/12/2022 οι καταναλωτές που θα ψωνίζουν από τα καταστήματα που συμμετέχουν στην εορταστική κλήρωση θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση.

– Κάθε καταναλωτής θα επισκέπτεται την ιστοσελίδα του ΕΣΒ (www.esv.gr) και ακολουθώντας τα βήματα εγγραφής ( προσωπικά στοιχεία, κατάστημα αγοράς, αριθμό απόδειξης) θα μπαίνει στην κλήρωση.

– Για την παραλαβή των δώρων ο νικητής οφείλει να προσκομίσει την απόδειξη με την οποία κληρώθηκε και το Αστυνομικό Δελτίο Ταυτότητας.

– Η κλήρωση και η παραλαβή θα γίνει όπως ορίζεται με συμβολαιογραφική πράξη.

«ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΡΓΕΝΝΑ ΟΣΟ ΣΤΗΡΙΖΩ , ΚΕΡΔΙΖΩ!!»»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου