ΤΟΠΙΚΑ

Στην Παιδιατρική με εισαγγελική εντολή η 13χρονη που κατήγγειλε τον πατέρα της

στην-παιδιατρική-με-εισαγγελική-εντο-853391

Μεγάλη «ουρά» φέρεται να έχει το ενδοικοικογενειακό επεισόδιο, το οποίο κατέγραψε σε ρεπορτάζ χθες ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, με την 33χρονη μητέρα μαζί με την 13χρονη κόρη να καταγγέλλουν στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου τον άγριο ξυλοδαρμό τους από τον 40χρονο πατέρα της οικογένειας.

Χθες στους διαδρόμους των δικαστηρίων, όπου οδηγήθηκε ο 40χρονος ελαιοχρωματιστής κατηγορούμενος, αναδείχτηκαν πτυχές, οι οποίες δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε ανατροπές ως προς το τι ακριβώς έχει συμβεί κι αν πράγματι ο φερόμενος ως δράστης άσκησε σωματική βία.

Μέχρι να διερευνηθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης, με εισαγγελική εντολή το 13χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε και φιλοξενείται στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, ενώ ο 40χρονος που έχει την επιμέλεια της 13χρονης και ενός ακόμη παιδιού, με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος. Θα παρουσιαστεί εκ νέου για να δικαστεί με τη διαδικασία του Αυτοφώρου, την ερχόμενη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, μετά τη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του.

Στο πλευρό του 40χρονου χθες βρισκόταν ο 15χρονος γιος του, ο οποίος μιλώντας στους δημοσιογράφους υποστήριξε τον πατέρα του, λέγοντας πως όλα όσα υποστηρίζουν η μητέρα και η αδερφή του δεν είναι αλήθεια.

Εξάλλου, σύμφωνα με τον Ιωάννη Σκαλίμη, δικηγόρο του κατηγορούμενου, ο 40χρονος έχει την επιμέλεια των παιδιών τα τελευταία έξι χρόνια. Η ανήλικη, χωρίς να υπάρχει, σύμφωνα με τον πατέρα της, κανένα προηγούμενο μεταξύ τους ξεκίνησε το πρωί για το σχολείο, αλλά τελικά κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τη μητέρα της για να τον καταγγείλουν.

Στις εισαγγελικές αρχές ο κ. Σκαλίμης φέρεται επίσης να ενημέρωσε πως η μητέρα των παιδιών διαμένει στην Αθήνα και πως έχει παλαιότερα καταδικαστεί για συνέργεια σε ασέλγεια της κόρης της από τον σύντροφό της, όταν η μικρή ήταν 7 μόλις χρόνων.

Ο Βολιώτης δικηγόρος επίσης φέρεται να επισήμανε ότι υπάρχουν τα σχετικά έγγραφα, τα οποία θα κατατεθούν την ερχόμενη Δευτέρα στο δικαστήριο, προς απόδειξη των όσων λέει ο πελάτης του, θεωρώντας ότι είναι «θύμα» σκευωρίας της συζύγου του.

Σημειώνεται ότι στους διαδρόμους των δικαστηρίων εθεάθη και η 33χρονη, που κατήγγειλε τον σύζυγό της. Όμως, δεν αντάλλαξε κουβέντα με τον σύζυγό της και τον 15χρονο γιο της.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου