ΤΟΠΙΚΑ

Ξενάγηση στην 111 Πτέρυγα Μάχης για τον Κων. Μαραβέγια

ξενάγηση-στην-111-πτέρυγα-μάχης-για-τον-κ-853134

Επίσκεψη στην 111 Πτέρυγα Μάχης της Νέας Αγχιάλου, πραγματοποίησε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου.

Τον βουλευτή υποδέχθηκε ο διοικητής της μονάδας σμήναρχος κ. Θεόδωρος Γκουτζουρέλας, ο οποίος τον ενημέρωσε για την ιστορία και τις επιχειρησιακές δυνατότητες της 341 Μοίρας, αλλά και για την αναβάθμιση των μαχητικών αεροσκαφών F16.

Ακολούθησε συνάντηση του κ. Μαραβέγια με την ομάδα 5λεπτης ετοιμότητας, ξενάγηση και επίδειξη του πολεμικού εξοπλισμού και των αεροσκαφών.

Ο βουλευτής εξήρε το έργο της μονάδας υπογραμμίζοντας τη διατήρηση του υψηλού βαθμού αποτελεσματικότητας και ετοιμότητας, με κατάλληλη οργάνωση, εκπαίδευση του προσωπικού και συντήρηση των μέσων-συστημάτων που διατίθενται. Στο πλαίσιο αυτό, συνεχάρη τα στελέχη της για την ανάληψη και επιτυχή διεξαγωγή αεροπορικών επιχειρήσεων, οποτεδήποτε απαιτηθεί και σύμφωνα με τα ισχύοντα σχέδια. «Σας ευγνωμονούμε για τον αγώνα που δίνετε με σκοπό την υπεράσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας, της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή», υπογράμμισε ο κ. Μαραβέγιας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου