ΤΟΠΙΚΑ

ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Ο Αχ. Μπέος προσφέρει αμέριστη στήριξη στην κυβέρνηση

συριζα-μαγνησίας-ο-αχ-μπέος-προσφέρει-852760

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας σχετικά με τη δήλωση του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου για τα σχολικά γεύματα και την παρέμβαση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη.

Για μια ακόμα φορά ο Α. Μπέος, με το γνωστό ύφος του, προσφέρει αμέριστη στήριξη στην κυβέρνηση και ταυτόχρονα επιτίθεται χυδαία στην πρώην υπουργό και μέλος της ΝΕ Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Το γεγονός που στάθηκε αφορμή αυτών των απαράδεκτων δηλώσεων του Α. Μπέου ήταν τοποθέτηση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη που εγκαλούσε την αρμόδια υπουργό Ζέττα Μακρή και τον Δήμο Βόλου για το ότι 3.500 μαθητές έχουν μείνει χωρίς σχολικά γεύματα.

Υπενθυμίζουμε ότι παρά τις τεράστιες δημοσιονομικές δυσκολίες που σημάδεψαν τα χρόνια των κυβερνήσεων με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ , ποτέ επί των ημερών του δεν σημειώθηκε ένα τέτοιο απαράδεκτο φαινόμενο.

Και σε αυτή την περίπτωση αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά ότι ο Α. Μπέος αδιαφορεί απόλυτα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες της πόλης μας και ενδιαφέρεται μόνο για να προσφέρει υπηρεσίες στην κυβέρνηση της ΝΔ , τις οποίες πάντοτε συνδυάζει με προσωπκές επιθέσεις σε στελέχη του κεντρικού ή τοπικού ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Όσο για τις εξυπνάδες της fake γαλαντομίας του Α. Μπέου , ο οποίος δηλώνει ότι προσφέρει ένα μισθό του για την αντιμετώπιση του προβλήματος, είναι αυτονόητο πως τέτοια θέματα δεν αντιμετωπίζονται μέσα από την ιδιωτική φιλανθρωπία, αλλά μέσα από την κρατική και κυβερνητική μέριμνα, ενώ καθήκον μιας δημοτικής αρχής κοντά στους πολίτες της είναι η ανάδειξη της σπουδαιότητας τους και η πίεση για την επίλυση τους.

Τέλος, σε ότι αφορά την προσωπική επίθεση του Α. Μπέου υπενθυμίζουμε ότι τόσο η Μαρίνα Χρυσοβελώνη όσο και όλα τα μέλη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, όταν κατείχαν θέσεις ευθύνης, αγωνίστηκαν για το καλό της Μαγνησίας και της χώρας γενικότερα.

Ας μην ξεχνούν οι παροικούντες του Δήμου ότι η κ. Χρυσοβελώνη υπήρξε δυο φορές εκλεγμένη βουλευτής, και επίσης δύο φορές, με επιλογή του Αλέξη Τσίπρα, εξωκοινοβουλευτική υφυπουργός.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου