ΤΟΠΙΚΑ

Κόβουν τις πίτες τους

κόβουν-τις-πίτες-τους-852096

*Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρίας, παράρτημα Βόλου, πραγματοποιεί εκδήλωση για την κοπή της πίτας της, απόψε, στις 9μ.μ., στο εστιατόριο «Ιππόκαμπος» (Αλυκές Βόλου, τηλ. κρατήσεων 2421 0 87990).

*Η Πολιτιστική Εστίας Μικρασιατών Ν. Ιωνίας Μαγνησίας «Ιωνες» πραγματοποιεί εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, στις 6μ.μ., στο ξενοδοχείο Ξενία Βόλου.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν η χορωδία «Ιωνες» και το παιδικό χορευτικό τμήμα της Εστίας με κάλαντα και Μικρασιατικούς χορούς.

Κάρτες διατίθενται από τα γραφεία της Εστίας (Γ. Σίνα 16, τηλ. 2421060900),κάθε Τρίτη και Πέμπτη 6 – 8μ.μ.

*Οι καταγόμενοι από το Μορφοβούνι (Βούνεσι) Καρδίτσας αλλά και οι φίλοι του Συλλόγου Μορφοβουνιωτών, πραγματοποιούν εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί, στο καφέ «Εβενος» (Ιωλκού και Στρατηγού Μακρυγιάννη).

*Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανακασιάς «Θεόφιλος» θα κόψει την βασιλόπιτα για τα μέλη και τους φίλους του στο Κέντρο «Νέα Ρέμβη» (στον δρόμο για τον Άγιο Ονούφριο), την Κυριακή 22 Ιανουαρίου ,το μεσημέρι. Όσοι θέλουν να παρευρεθούν, πρέπει να προμηθευτούν την ατομική πρόσκληση από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ή να τηλεφωνήσουν στο 6977702478 για διανομή κατ΄οίκον. Μέχρι την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου θα διατίθεται αντί 14€, που αντιστοιχεί σε πλήρες γεύμα και ποτό. Εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες προσκλήσεις θα διατεθούν στο Κέντρο αντί 15€.Η προσέλευση θα γίνεται από τις 1.00 μ.μ.

*Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας «Η Αλληλεγγύη» πραγματοποιεί εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, στις 12.30, στο κέντρο «Καναράκια» (τέρμα Κύπρου) στον Βόλο.

Τιμή πρόσκλησης 20 ευρώ με πλήρες μενού και ζωντανή μουσική. Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε και ευχόμαστε σε όλους μια όμορφη και δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία και αγάπη.

*Ο Σύλλογος συνταξιούχων ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ-ΤΣΑ) Ν. Μαγνησίας προσκαλεί τα μέλη του στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου στο κέντρο «Λίμνη» στη Νέα Ιωνία, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι. Θα ακολουθήσει γλέντι με ζωντανή μουσική και πλήρες γεύμα. Δηλώσεις συμμετοχής, προσκλήσεις στα γραφεία του συλλόγου καθημερινά 10 με 12 π.μ. (Χατζηαργύρη 1, 1ος όροφος τηλ. 2421023789).

*Ο Σύλλογος των Αποφοίτων της Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου « Αγιος Ιωσήφ» πραγματοποιεί εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, στις 19:00, στην αίθουσα του Park Hotel. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με την ομιλία της Δήμητρας Ντάσιου – Πλακίδα , ιατρού δερματολόγου – δερματοχειρουργού με θέμα «Το δέρμα και η σημασία του στην ιατρική του μέλλοντος. Η φροντίδα του δέρματος, Επιγενετικές αλλαγές και γήρανση, Τεχνικές ανανέωσης του προσώπου».

*Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εμπόρων (ΟΑΕΕ_ΤΑΕ) Μαγνησίας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στις 13:00 στο κέντρο συνεστίασης «Τα Καναράκια» (Κύπρου 91-93).

Για την παραλαβή προσκλήσεων απευθυνθείτε στους: κ. Γεωργακόπουλο Ιωάννη : 2421026831 και κ. Κυπριζλή Δημήτρη: 2421034049. Σημείο πώλησης προσκλήσεων: Κηροπλαστείο Γεωργακοπούλου (Ερμού 117).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου