ΤΟΠΙΚΑ

Σταθερά παρών για το Νοσοκομείο Βόλου ο Αθανάσιος Λιούπης

σταθερά-παρών-για-το-νοσοκομείο-βόλου-851991

Το Νοσοκομείο Βόλου επισκέφθηκε προ ημερών ο Βουλευτής Ν. Μαγνησίας της ΝΔ κ. Αθανάσιος Λιούπης, όπου είχε συνάντηση με την Διοίκηση, με Διευθυντές Κλινικών και Εργαστηρίων, με τους προέδρους της ΕΙΝΚΥΜ και του Συλλόγου Εργαζομένων, με γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό.

Ο Βουλευτής συμμετείχε σε σύσκεψη στο γραφείο του Διοικητή κ. Γιάννη Ντόκου παρόντων του Υποδιοικητή κ. Σταύρου Μπαμπούνη, της Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Κατερίνας Χαρανά, των Διευθυντών της Χειρουργικής, Ορθοπεδικής, Νευροχειρουργικής Κλινικής, της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, του Διευθυντή του Βιοχημικού Εργαστηρίου, της Διευθύντριας του Ακτινολογικού Τμήματος, της προϊσταμένης του προσωπικού των Εργαστηρίων, γιατρών των Κλινικών, του προέδρου της ΕΙΝΚΥΜ και του Συλλόγου Εργαζομένων.

Ο κ. Λιούπης ενημέρωσε για τις κινήσεις που έχει ήδη κάνει για την ενίσχυση του Νοσοκομείου και τη δέσμευση που έχει λάβει από την Αν. Υπουργό Υγείας για γρήγορη προκήρυξη νέων μόνιμων θέσεων εργασίας, σύμφωνα με τις προτάσεις που έχει ήδη καταθέσει το Νοσοκομείο, για την ενίσχυση Τμημάτων και Κλινικών. Επανέλαβε για ακόμη μία φορά τις δράσεις που έχει πραγματοποιήσει για τη δημιουργία Ογκολογικής Κλινικής και Ακτινοθεραπευτικού Τμήματος στο Αχιλλοπούλειο, ενώ επεσήμανε πως πάντα είναι παρών για την στήριξη του Νοσοκομείου Βόλου.

Οι Διευθυντές των Κλινικών και οι εκπρόσωποι των γιατρών και εργαζομένων συζήτησαν με τον Βουλευτή και του μετέφεραν τις ελλείψεις σε προσωπικό αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν, ιδίως με τις μετακινήσεις ιατρών για την κάλυψη εφημεριών σε άλλα νοσοκομεία, όπως της Λαμίας. Αναφέρθηκε η ικανοποιητική στελέχωση ορισμένων κλινικών και εργαστηρίων όπως η Καρδιολογική Κλινική, το Ακτινολογικό Τμήμα μέχρι σήμερα, η ΜΕΘ, αλλά και τα σημεία που έχουν βελτιωθεί και τις διακρίσεις που έχουν λάβει τμήματα και εργαστήρια του Αχιλλοπούλειου, όπως το Βιοχημικό Εργαστήριο, που έχει αναδειχθεί από τα κορυφαία στην Ελλάδα. Ο Διοικητής ενημέρωσε τον κ. Λιούπη για την πρόσφατη ενίσχυση του Αιμοδυναμικού Τμήματος, με την έγκριση μετακίνησης Διευθυντή Καρδιολογίας από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, γεγονός που θα δώσει μεγαλύτερη δυναμική στο σημαντικό αυτό Τμήμα επείγουσας ιατρικής και παρέμβασης.

Ο κ. Λιούπης τόνισε πως πάντα βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, σε ανοιχτή επικοινωνία με όλο το δυναμικό του Αχιλλοπούλειου, ενώ με το πέρας της σύσκεψης επισκέφθηκε το ΤΕΠ, κλινικές, τμήματα και γραφεία όπου συνομίλησε με γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπούς εργαζόμενους και αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου