ΤΟΠΙΚΑ

Δ. Κολυνδρίνη: Προς ολοκλήρωση η μελέτη για το ποδηλατοδρόμιο του Βόλου

δ-κολυνδρίνη-προς-ολοκλήρωση-η-μελέτη-842907

«Από την πρώτη στιγμή που αποτυπώθηκε εν τοις πράγμασι η επιθυμία του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, για τη δημιουργία ποδηλατοδρομίου στο Βόλο, άρχισαν και όλες οι διαδικασίες και ενέργειες που αιτούνται για τα δημόσια έργα, προκειμένου το όραμα της Περιφέρειας να γίνει πράξη, κάτι στο οποίο η Περιφέρεια έχει δώσει επανειλημμένα εξετάσεις και επέτυχε με άριστα». Αυτό επισημαίνεται σε γραπτή ανακοίνωση του γραφείου της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Β. Σποράδων Δωροθέας Κολυνδρίνη, σχετικά με το έργο κατασκευής ποδηλατοδρομίου στον Βόλου, το οποίο όπως δήλωσε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος έχει «μπλοκάρει».

Επιπλέον, από την αντιπεριφερειάρχη επισημαίνονται τα εξής: «Συγκεκριμένα η μελέτη για τη δημιουργία του ποδηλατοδρομίου έχει ανατεθεί ήδη προ πολλού σε μελετητικό γραφείο που πληροί όλες τις προϋποθέσεις ενός τόσο απαιτητικού έργου εδώ και αρκετό καιρό και τείνει προς την ολοκλήρωσή της. Σημειωτέον, ανά τακτά διαστήματα, έγιναν συσκέψεις με τους μελετητές, τους μηχανικούς της Μαγνησίας, τον Περιφερειάρχη και την Αντιπεριφερειάρχη, όπου παρακολουθούνταν η πορεία των προβλεπόμενων εργασιών, παρουσία και του αξιαγάπητου παγκόσμιου Βολιώτη πρωταθλητή μας κ. Βολικάκη, με τελευταία πολύωρη συνάντηση εργασίας προ ολίγων ημερών στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, όπου έγινε παρουσίαση του τελικού σχεδίου, με όλες τις εναλλακτικές εκδοχές.

Μάλιστα, στην τελευταία συνάντηση εργασίας, συμμετείχαν και δύο επιχειρηματίες από το Λονδίνο, οι οποίοι έχουν σχετική εμπειρία από πίστες υφιστάμενων ποδηλατοδρομίων. Άρα εντός του προσεχούς διαστήματος, τα τεύχη δημοπράτησης θα παραδοθούν από την ανάδοχο εταιρεία στην Περιφέρεια.

Η σχετική ενημέρωση στόχο έχει την άμβλυνση των όποιων ανησυχιών και την επισήμανση, πως το έργο αυτό, αποτελεί για εμάς, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ύψιστο αθλητικό στόχο, τον οποίο θα επιτύχουμε πάραυτα”

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου