ΤΟΠΙΚΑ

Δια περιφοράς η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Βόλου για τεχνικό και προϋπολογισμό

δια-περιφοράς-η-συνεδρίαση-της-δημοτι-841603

Την πρώτη τακτική δημόσια συνεδρίασή της θα πραγματοποιήσει η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης Βόλου, την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, στη μία το μεσημέρι.

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος φορείς της πόλης που συμμετέχουν στην επιτροπή θα κληθούν να καταθέσουν τις απόψεις τους επί του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού που έχει καταρτίσει ο Δήμος Βόλου για το 2021, πριν την εισαγωγή τους προς έγκριση στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

Ωστόσο φέτος το σκηνικό θα είναι διαφορετικό. Η συνεδρίαση δεν θα γίνει δια ζώσης όπως προηγούμενες χρονιές, αλλά δια περιφοράς λόγω κορονοϊού. Αυτό σημαίνει ότι οι φορείς που συμμετέχουν θα πρέπει να μελετήσουν το τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό, να καταγράψουν τις απόψεις τους και να τις αποστείλουν μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαραίτητη απαρτία, η αποστολή της έκφρασης γνώμης επί των θεμάτων μπορεί να πραγματοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο, την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, από τη μία έως τις δύο το μεσημέρι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου